u slavu ljubavi

Romantična atmosfera, sveće, šampanjac i praznični duh: Tina Ivanović otkrila kako je proslavila 20 godina ljubavi sa Zvezdanom (VIDEO)

0
Popularna pevačica i njen suprug Zvezdan Anđić obeležili su dve decenije bračne sreće, i to na način dostojan njihove ljubavi!
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Jedna od definitivno najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni san je mnogih muškaraca, ali je odavno poznato da njeno srce pripada samo jednoj osobi: njenom izabraniku Zoranu.

 

Tina Ivanović: Pomislila sam da mi je došao kraj

 

Pevačica je iza sebe ostavila težak period: kako je prošle godine ispričala ekskluzivno za Story, ona je uspela da izleči rak dojke, a veliku podršku pružao joj je u pravo suprug.

Zvezdan je u međuvremenu o tome toliko čitao da je maltene diplomirao medicinu za tri meseca", rekla nam je tada Tina i otkrila da je primetila da Zvezdan krišom plače. "Posle prve operacije, kad su mi vadili žlezde i radili biopsiju, bio mi je nešto čudan. Pitala sam ga da li mu je lekar nešto rekao, a on je odgovorio: 'Nije ništa, videćemo šta će reći rezultati'. Međutim, doktor mu je posle operacije saopštio kako mu se čini da je zloćudno, ali on to nije hteo da mi kaže. Mislim da je u tom momentu njemu bilo mnogo teže."

Danas su ovi teški i bolni dani iza njih, i pevačica zdrava i nasmejana slavi dvadeset godina ljubavi s najvažnijim muškarcem u svom životu.

 

makonda-tracker