kako se snašao?

Da bi ga prihvatili, Miloš je morao da prođe ovaj test: Gabrijela Pejčev otkriva kako je dečka predstavila roditeljima (FOTO)

0
Popularna pevačica uživa u ljubavi sa Milošem Medenicom, a nedavno je otkrila kako su njeni roditelji reagovali na njega.

 

 

Upoznala sam ga sa familijom, mama ga je super prihvatila, oduševljena je njime. A i mene su njegovi roditelji lepo prihvatili. Kada sam se najmanje nadala, desile su se najlepše stvari. Nama je ovako super, i ne planiramo ni brak, a ni bebu" rekla je Pinkova zvezda.

Svojom pojavom je demantovala sve glasine: Gabrijela Pejčev je mršavija nego ikada, a evo i zbog čega! (FOTO)

 

 

Nedavno se Gabrijela našla u žiži medijske pažnje zbog spekulacija da je u drugom stanju, međutim ona je objasnila da je u pitanju bio samo nesporazum.

 

U trenutku kada su mediji pisali da sam u drugom stanju bila sam još podgojena. Tada sam obukla širu haljinu i stavila ruke na stomak, pa su zbog toga svi pomislili da sam trudna. U poslednje vreme sam baš dosta smršala. Moram da izgledam tip-top jer snimam novu pesmu i spot iduće nedelje, pa sam malo povela računa, da kada obučem nešto tesno ne bih izgledala kao trudnica."

 

Pevačica je pre veze sa Milošem bila sa bratom najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović - Milanom Marinkovićem, a iako su burno raskinuli, ona je otkrila u kakvim su sada odnosima. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker