kako se snašao?

Da bi ga prihvatili, Miloš je morao da prođe ovaj test: Gabrijela Pejčev otkriva kako je dečka predstavila roditeljima (FOTO)

0
Popularna pevačica uživa u ljubavi sa Milošem Medenicom, a nedavno je otkrila kako su njeni roditelji reagovali na njega.
foto: Instagram
foto: Instagram

Dok sa kolegama nema konflikte, Gabi se požalila na neprijatnosti sa kojima se suočava na svojim nastupima.

 

Ne ogovaram kolege i nadam se da ni oni ne ogovaraju mene. Ja se do sada nisam svađala sa koleginicama i zaista se trudim da budem korektna sa svima. S druge strane dešavalo mi se da se na nekoj svirci pokačim sa nekim nevaljalim gostom, to se stalno dešava " kaže pevačica.

Ljubav i transformacija idu zajedno: Gabrijela Pejčev postala neprepoznatljiva zahvaljujući drastičnoj promeni (FOTO)

 

Iako je svog izabranika, rukometaša Miloša Medenicu upoznala sa celom familijom, ona još ne razmišlja o udaji, a ni o prinovi.

 

Nisam razmišljala o udaji još. Razmišljam samo o tome da budem živa i zdrava i da mi se ljubavna idila nastavi u 2017. Želim da mi moj dečko i dalje bude velika podrška kao i do sada. Miloš i ja baš dosta vremena provodimo zajedno i baš uživamo u tome. Mi praktično i živimo zajedno. Dosta putujemo i uživamo", kaže Gabrijela Pejčev. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Upoznala sam ga sa familijom, mama ga je super prihvatila, oduševljena je njime. A i mene su njegovi roditelji lepo prihvatili. Kada sam se najmanje nadala, desile su se najlepše stvari. Nama je ovako super, i ne planiramo ni brak, a ni bebu" rekla je Pinkova zvezda.

Svojom pojavom je demantovala sve glasine: Gabrijela Pejčev je mršavija nego ikada, a evo i zbog čega! (FOTO)

 

 

Nedavno se Gabrijela našla u žiži medijske pažnje zbog spekulacija da je u drugom stanju, međutim ona je objasnila da je u pitanju bio samo nesporazum.

 

U trenutku kada su mediji pisali da sam u drugom stanju bila sam još podgojena. Tada sam obukla širu haljinu i stavila ruke na stomak, pa su zbog toga svi pomislili da sam trudna. U poslednje vreme sam baš dosta smršala. Moram da izgledam tip-top jer snimam novu pesmu i spot iduće nedelje, pa sam malo povela računa, da kada obučem nešto tesno ne bih izgledala kao trudnica."

 

Pevačica je pre veze sa Milošem bila sa bratom najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović - Milanom Marinkovićem, a iako su burno raskinuli, ona je otkrila u kakvim su sada odnosima. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

U korektnim smo odnosima. Uvek mu se javim kada ga vidim. Uvek ispoštujemo jedno drugo kad se sretnemo negde, onako kako nalaže osnovno vaspitanje", rekla je Gabi i otkrila da je već dobila i prvi novogodišnji poklon.

Ženi ne treba šminka da bi blistala, a ona je dokaz za to: Gabrijela Pejčev kakvu do sada nismo videli (FOTO)

Dobila sam planer za 2017. godinu na poklon i tu sam napisala svoje ciljeve za narednu godinu. Vodim se time da sve što mi se desilo u prethodnoj jeste ili dobra lekcija ili nešto što treba da naučim iz svega toga".

 

makonda-tracker