život piše (ne)verovatne drame

Špijunska priča s ljubavnim obrtom: Volela je Fidela Kastra više nego ikoga pre, ali se sudbina surovo poigrala s njima

0
Marita Lorenc, koja je sredinom prošlog veka radila za američku agenciju CIA, otkrila je predstavnicima medija priču koja je za nekoliko sati postala tema dana u svetu!

 

foto: Profimedia

Ubedili su je da se vrati Kastru i otkruje ga arsenikom", navodi ovaj portal. "Želeli su da ga 'neutrališu', da ga eliminišu jer je bio komunista i infiltrirao komuniste u Sjedinjene Američke Države", tvrdi Marita.

Merilin Monro saopštila Džeki Kenedi da će je suprug ostaviti zbog nje: Odgovor prve dame Amerike još se prepričava!

 

Ona dodaje da je navodno pristala da ubije svog bivšeg ljubavnika, ali da se uplašila da će joj na aerodromu u Havani pronaći otrov u prtljagu, zbog čega je pilule stavila u kremu. One su se dezintegrisale i Marita je, navodno, ostala bez oružja.

Bila sam mlada", kaže Marita. "Plakala sam zbog svega toga. Plakala sam jer sam volela Fidela, izgubila ga i uopšte se našla u toj poziciji."

foto: Profimedia

Međutim, njena ljubavna priča se tu nije završila. Kako ona dalje tvrdi, kada se 1981. godine vratila na Kubu, Kastro ju je upoznao s mladićem po imenu Andre koji je, zapravo, bio - njihov sin!

 

Prerana smrt ih je razdvojila, ali nije ugasila ljubav: Najtragičnije priče u svetu poznatih (FOTO)

Sve je u redu s bebom. Beba je sada veliki dečak", navodno joj je Kastro rekao na engleskom jeziku.

Ona dalje tvrdi da je u tom trenutku pala na kolena i zamolila Fidela da odvede sina sa sobom, ali joj to Fidel nije dopustio jer je navodno verovao da je i njegov život ugrožen.

 

 

makonda-tracker