fanovi u šoku

Fatalna ljubav preti da se završi u krvi: Zvezda Granda prolazi kroz agoniju zbog kobnih pretnji (FOTO)

0
Poznati pevač koji nas je svojim glasovnim sposobnostima oduševio u emisiji Zvezde Granda prolazi kroz pravi pakao zbog pretnji koje dobija od bivše devojke.

 

 

Predrag je na svom Facebook profilu napisao da ne želi da se upušta u demantovanja, ali da je njeno ponašanje otišlo predaleko. 

 

Dragi ljudi,ponovo sam meta netačnih i neistinitih optužbi koje se plasiraju protiv mene i šire putem ove društvene mreže od strane D.J. 85'.Medjutim,ne želim da se upuštam u demantovanja,jer niti sam šta radio,niti sam posedovao eksplicitne fotografije a kamoli ih delio i slično,kakva god ona osoba bila i čime se bavila. Audio snimci koje stavlja na profil i širi ih dalje,predstavljaju moju reakciju nakon raskida da prekine sa pretnjama i ponašanjem koje šteti i meni i njoj,pošto je toliko daleko otišlo,da mi je ista slala poruke i fotografije na kojima sebe fizički povredjuje i preti samoubistvom."

 

Trenutak nepažnje mogao je da ga košta života: Zvezda Granda imao saobraćajnu nesreću

 

U tom kontekstu,dotična je iskoristila snimak i izmontirala,pa ga plasirala u svetlu necega drugog,sa cime ja nemam nikakve veze. No,kako su nadlezni organi davno morali da se involviraju u celu situaciju,ne zelim da govorim ista na ovu temu,moje je samo da vam pevam,a isti ti nadlezni ce dati zavrsni sud o svemu. Izvinjavam se svima koji dozivljavaju neprijatnosti sa njene strane. Hvala vam na podršci i razumevanju", napisao je Predrag.

 

makonda-tracker