fanovi u šoku

Fatalna ljubav preti da se završi u krvi: Zvezda Granda prolazi kroz agoniju zbog kobnih pretnji (FOTO)

0
Poznati pevač koji nas je svojim glasovnim sposobnostima oduševio u emisiji Zvezde Granda prolazi kroz pravi pakao zbog pretnji koje dobija od bivše devojke.
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Predrag Bošnjak, mladić kojeg smo imali prilike da vidimo u popularnom takmičenju "Zvezde Granda" je nedavno otkrio da prolazi kroz pravu agoniju nakon raskida sa devojkom. 

 

Njen glas je rasplakao žiri Zvezda Granda, a onda je ćerka pevača Nina otvorila dušu: Zbog tate nisam htela da se bavim muzikom (FOTO)

 

Naime, njegova nekadašnja devojka mu neprestano šalje poruke uznemirujućeg sadržaja u kojima mu preti samoubistvom, te je ovaj mladić rešio da se obrati javnosti ovi povodom. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Predrag je na svom Facebook profilu napisao da ne želi da se upušta u demantovanja, ali da je njeno ponašanje otišlo predaleko. 

 

Dragi ljudi,ponovo sam meta netačnih i neistinitih optužbi koje se plasiraju protiv mene i šire putem ove društvene mreže od strane D.J. 85'.Medjutim,ne želim da se upuštam u demantovanja,jer niti sam šta radio,niti sam posedovao eksplicitne fotografije a kamoli ih delio i slično,kakva god ona osoba bila i čime se bavila. Audio snimci koje stavlja na profil i širi ih dalje,predstavljaju moju reakciju nakon raskida da prekine sa pretnjama i ponašanjem koje šteti i meni i njoj,pošto je toliko daleko otišlo,da mi je ista slala poruke i fotografije na kojima sebe fizički povredjuje i preti samoubistvom."

 

Trenutak nepažnje mogao je da ga košta života: Zvezda Granda imao saobraćajnu nesreću

 

U tom kontekstu,dotična je iskoristila snimak i izmontirala,pa ga plasirala u svetlu necega drugog,sa cime ja nemam nikakve veze. No,kako su nadlezni organi davno morali da se involviraju u celu situaciju,ne zelim da govorim ista na ovu temu,moje je samo da vam pevam,a isti ti nadlezni ce dati zavrsni sud o svemu. Izvinjavam se svima koji dozivljavaju neprijatnosti sa njene strane. Hvala vam na podršci i razumevanju", napisao je Predrag.

 

makonda-tracker