sve zaljubljeniji

Planiraju zajednički život: Miloš Teodosić pozvao Anastasiju da se preseli kod njega?

0
Miloš Teodosić (29) navodno je toliko zaljubljen u Anastasiju Ražnatović (18) da s njom planira zajednički život. Košarkaš, pišu mediji, preklinje ćerku Cece Ražnatović da se preseli kod njega u Moskvu, gde igra za CSKA.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako Kurir saznaje, Teo i Anastasija već su razgovarali o tome i samo je pitanje vremena kada će mu se ona pridružiti u Rusiji.

 Anastasija i Teo uživaju u ljubavi, čuju se svaki dan preko Skajpa i neprestano se dopisuju. Jedini problem im predstavlja daljina.

Ceca otkrila kakve će biti Anastasijine pesme: Pa, neće valjda da peva Ringe, ringe raja!

 

On je u Rusiji usamljen i sve bi na svetu dao da se ona tamo preseli. Moli je da dođe kod njega, a ona se nećka jer planira da započne karijeru pevačice.

Međutim, sigurni smo da će na kraju pristati", priča dobro obavešten izvor i dodaje da su se Miloševe kolege čak kladile koliko će mu vremena biti potrebno da Cecinu ćerku nagovori da se preseli kod njega!

Novinari su pozvali Teodosića, ali njegov PR je rekao da košarkaš ne daje izjave o privatnom životu. S druge strane, Anastasija je nedavno priznala da bi volela da živi u Rusiji.

 

makonda-tracker