jedina istina

Šuškalo se da je Rada drugom stanju i da nikada nije bila srećnija, a onda je otkrila OVO: Neke stvari su se promenile...

0
Natpisi su štampi se smenjuju brzinom svetlosti: počevši od toga da par raskida, potom da Rada ima problema sa Harisovom porodicom, do toga da je u drugom stanju, a onda je otvorila i razrešila sve dileme


 

foto: Dragana Udovičić

- Ja sam samo za radijator i vezivanje, mislim da je to najbolje rešenje da znam gde je. Mnogo volim da se šalim na svoj i na tuđ račun. Iz moje šale ispadnu katastrofalni naslovi. Nisam delovala ljubomorno, ali nisam ni bila dosad. Ali neke stvari su se promenile. Sada jesam i sada shvatam da je mala doza ljubomore znak da ti nije svejedno. Ako pričamo o ranijim iskustvima i sada. Ranije nije bilo ljubomore i vidite kako se sve završilo. Ovde je zanimljivije jer je stalno kao da si na početku i konstantno se trudimo da osvojimo jedno drugo - dodaje pevačica.

 

Rada Manojlović prvi put o odnosu sa maćehom i polubratom: Nisam bila srećna što je neka druga žena na mestu moje majke

 

Primetili smo da je posle dužeg vremena kratku haljinu zamenila pantalonama i košuljom.

 

- Malo je zahladnelo, zato sam se obukla. Kada se prezentujem publici na nastupima, volim da to bude u nečemu u čemu se osećam najseksepilnije i najbolje, a kada su emisije u pitanju, tu pokažem da sam modno osvešćena, odnosno da volim da eksperimentišem - kaže Rada, a na medijska pisanja da je raskinula sa Harisom, odgovara:


- Ne znam zašto se pojavljuju te priče. Verovatno zato što oboje ćutimo, onda samim tim dajemo šlagort da se nešto pretpostavi. Ako nas nema zajedno u javnosti, odmah se pretpostavlja da nismo u vezi - kaže nam Rada.

makonda-tracker