Romantično

Čudesna ljubavna sudbina predivne Nataše Tapušković: Znala sam da je on taj čim sam ga srela (FOTO)

2

Glumica Nataša Šolak uživa u braku sa teniskim trenerom Vukom Tapuškovićem, a mi je pamtimo kao Danicu, veliku ljubav Filozofa, kojeg je igrao šarmantni Dragan Mićanović u filmu "Lajanje na zvezde". Rečenica "Kako Tanjug javlja, ja te volim" jedna je od najromantičnijih rečenica, koja uvek izmami smešak na lice...

foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Natašina prva ljubav bio Petar Leković, koji ju je prvi zaprosio. On je imao devet, a ona sedam godina.

Došao je sa dva druga pod moj prozor i pevao je pesmu 'Za Beograd', a onda me je zaprosio. Deca su nam organizovala svadbu, spremili su i burme i mi smo se 'venčali'. Nikad se nismo razveli. Cela škola znala je za naše simpatije.

 

Kad su ga na razglasu pominjali jer je bio đak generacije, ceo razred okretao se ka meni, a učiteljica mi je namigivala", ispričala je Nataša za Ženu pre nekoliko godina, a otkrila i još neke stvari koje su joj dečaci priređivali.

Ovako danas izgleda neodoljiva profesorka francuskog iz kultnog filma Lajanje na zvezde (FOTO)

Sećam se Saše Savića iz Sarajeva, bili smo zaljubljeni u nekom sedmom razredu, u Trpnju, na moru. Za rastanak me je pozdravio lastinim skokom u more, skočivši s najveće šipke trajekta koji se uveliko kretao.

 

Jedan dečko neprestano je pisao grafite 'Nataša, volim te' po mojoj zgradi, u ulazu. Pisali smo jedni drugima ljubavna pisma. To su bile tako nevorovatno čiste, iskrene emocije. Spadam u one što se izlažu raznim emotivnim trošenjima, ali me ona neprestano obnavljaju", ističe glumica.

foto: Ivan Dobričić

 

Danas je gotovo svake večeri možete videti u predstavama Jugoslovenskog dramskog pozorišta, nešto manje u filmskim ulogama, a svoju privatnost čuva za sebe. U srećnom je braku sa Vukom Tapuškovićem, teniskim trenerom, s kojim ima dve ćerkice, Đurđu i Danu. Kaže da je znala da je on taj istog trenutka kad ga je srela, a tada je imala 27 godina.

 

foto: Story arhiva

Bilo mi je veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u 'Stupici', posle predstave 'Supermarket', u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: 'Aha, ovo je moj muž.' Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni.

 

On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: 'Sigurno je to taj.' Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe. Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana.

 

Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film 'Život je čudo' i venčali se posle godinu dana", ispričala je Nataša.

 

makonda-tracker