VIKEND ZA SLAVLJE

Kad Novak i Jelena Đoković KUMUJU: Od ZAGREVANJA, preko ŠAŠAVIH FOTOGRAFIJA, do VESELJA

1

Najbolji srpski teniser i njegova supruga proveli su ovaj vikend u Italiji i imali dvostruki razlog za slavlje - njihov sin Stefan napunio je 4 godine, a oni su bili kumovi na venčanju svojih prijatelja.

Novak i jelena đoković
Novak i jelena đokovićfoto: Instagram Printscreen

Za Đokoviće ovo je bio buran i emotivan vikend. Novak i Jelena bili su u subotzu kumovi na venčanju svojih prijatelja, a u nedljeu su proslavili četvrti rođendana sina Stefana

 

 

Fotografije sa venčanja osvanule su jutros na drištvenim mrežama i izazvale lavinu pozitivnih komentara. A evo i zašto...

 

Novak  je, u svom stilu, venčanje počeo zagrevanjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

Nakon toga usledilo je fotografisanje sa otkačenim šeširima, a potom i proslava, na kojoj su se oboje pokazali u najboljem svetlu.

U subotu smo slavili naše omiljene stvari: ljubav, porodicu, prijateljstvo. Bili smo svedoci na venčanju naših prijatelja koji su se obećali jedno drugom na jednom magičnom mestu", napisala je Jelena na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Ona je, kao i uvek, bila obučena elegantno, ali svedeno, u maloj crnoj haljini koja odlično pristaje njenoj vitkoj figuri, sa diskretnim nakitom i bež cipelama i tašnom. I Novak je izgledao fantastično u sjajno krojenom crnom odelu uz koje je poneo crno-belu kravatu s diskretnom geometrijskom šarom.

 

Jutro posle venčanja, započeli su treningom, potpuno u skladu sa zdravim načinom života koji vode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

 

 

makonda-tracker