tema koja je uzburkala javnost

Uznemirenost ju je pobedila: Ksenija se oglasila povodom Veljkove prevare

0
Sin folk zvezde Cece Ražnatović ponovo je u centru pažnje zbog svog ljubavnog života, a vest da je lepu voditeljku prevario sa bivšom devojkom obišla je domaće medije.
foto: Instagram
foto: Instagram

Veljko Ražnatović je ponovo slobodan jer je posle samo dva meseca raskinuo vezu s voditeljkom Ksenijom Bujišić, a razlog je navodna prevara, prenosi Kurir. 

 

Ražnatović je Kseniju prevario s devojkom s kojom je letos imao avanturu. Bilo je to prošle nedelje, već su bili u nekoj svađi i izašli su odvojeno. Ksenija je na gradski splav došla s drugaricama, a Veljko s Kostadinom Terzićem i dve devojke. Na splavu je u jednom trenutku počela tuča, tako da je muzika prekinuta, obezbeđenje je reagovalo, pa su svi gosti otišli. Videla sam kako Veljko odlazi s tom devojkom, bili su zagrljeni", kaže izvor za Kurir

 

Nakon dva meseca velike ljubavi: Ksenija Bujišić i Veljko Ražnatović raskinuli?!

 

foto: Mycupoftea/Instagram

Voditeljka Ženske televizije nije mogla da sakrije bes zbog svega što se poslednjih dana pisalo, pa je na pitanje da li je istina da ona i Veljko više nisu u vezi, odgovorila:


To su gluposti! Portali su pisali da smo raskinuli i pre nego što su bilo šta proverili. Tako da neću ništa da komentarišem. Nadam se da razumete", rekla je Bujišićeva za Kurir.

 

Ksenija Bujišić o prvom problemu u vezi: Bila sam svesna da ću kad tad to doživeti

 

Veljko Ražnatović do danas nije bio dostupan za komentar. 

makonda-tracker