žele da sačuvaju ljubav

Ksenija Bujišić o prvom problemu u vezi: Bila sam svesna da ću kad tad to doživeti

0
Veljko Ražnatović i njegova devojka Ksenija Bujišić u skladnoj su emotivnoj vezi, ali iako ljubav cveta, ovaj mladi par prinuđen je da se bori sa raznim izazovima.
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ksenija i Veljko već više od mesec dana uživaju u svojoj ljubavi, a po fotografijama koje objavljuju i njihovim izjavama proteklih nedelja, reklo bi se da sve funkcioniše i više nego idealno.

 

Ipak, s obzirom na to da su oboje javne ličnosti, nije im lako da se svakodnevno nose sa različitim izazovima. 

 

Najslađa voditeljka je porasla: Sećate li se kako je Ksenija Bujišić izgledala kad nam je prvi put izmamila osmeh? (FOTO)

 

Gostujući u emisiji "Ja to tako", Ivane Baltić, Ksenija je otkrila šta je to što joj najviše smeta. 

 

Bila sam svesna u jednom momentu kad sam krenula da se bavim ovim poslom da ću kad tad doživeti da otvorim novine i da pročitam nešto o sebi što nije istina, ali sa druge strane desi se da na Instagramu objavim fotografiju sa Veljkom i odmah izađe jedan skandalozan natpis, ali Bože moj, zaista se ne opterećujem", rekla je Ksenija.

 

Mnogi muškarci bi se zbog ovoga postideli, ali ne i Veljko Ražnatović: Evo zbog čega je Ksenija najsrećnija devojka na svetu (FOTO)

 

Ona je istakla i da razume zašto se javnost toliko interesuje za njihovu vezu, ali je takođe dodala da je svoje najbliže zamolila da joj ne pričaju šta se o njima piše, jer ne želi da zna.

makonda-tracker