Romantična bajka srpske lepotice

Sandra i Andrej Meljničenko: Slavlje u čast ljubavi

2
Bivša manekenka i članica grupe Models Sandra Meljničenko i njen suprug, ruski milijarder Andrej, proslavljaju jedanaest godina bračnog života ispunjenog uzbudljivim avanturama koje doživljavaju na proputovanju po najzanimljivijim predelima sveta
foto: Galeb Kosorukov, Profimedia
foto: Galeb Kosorukov, Profimedia

Luksuzne zabave na egzotičnim destinacijama organizovane u strogoj tajnosti, postale su uobičajene za jedan od najbogatijih bračnih parova na svetu, nekadašnju modelsicu Sandru Meljničenko (39) i njenog supruga, ruskog milijardera Andreja (44). Povod za slavlje nikada im nije nedostajao, a poseban akcenat stavljaju na obeležavanje datuma koji su njima dvoma posebno važni, među kojima je i godišnjica braka. Rođendani gospođe Meljničenko uvek su sinonim za dobar provod, kao i njene naslednice Tare (4) kojoj roditelji ispunjavaju sve želje. Iako su im od samog početka veze mediji i javnost predviđali brz krah, Sandra i Andrej već godinama imaju skladan brak ispunjen zanimljivim avanturama. Naime, prošle godine jubilarnu prvu deceniju ljubavi proslavili su u Sent Moricu, švajcarskom zimovalištu omiljenom među pripadnicima svetskog džet-seta. Među zvanicama našle su se ugledne ličnosti iz sveta mode poput Džastina Ošea, direktora prodaje u modnoj internet prodavnici My Theresa i njegove partnerke, modne urednice magazina Harper’s Bazar Veronike Hejlbruner, potom bivše supruge čuvenog Roberta Kavalija Eve, ali i hrvatske pevačice Nine Badrić koja je dugogodišnja prijateljica poznatih supružnika. S obzirom na to da nekretnine poseduju u Švajcarskoj, Moskvi, Francuskoj i Velikoj Britaniji, mediji su uvek budnim okom pratili kretanje čuvenog para želeći da zabeleže makar deo luksuza u kojem žive. Tek najuži krug prijatelja i porodice imao je priliku da zaviri u velelepna zdanja Meljničenkovih, kao i da prisustvuje zabavama koje oni organizuju.

 

- Svaki svoj dan osmišljavam i planiram zato što stvaram onakav način života kakav nam oboma dolikuje. Imamo tri kuće u tri države i svaku stolicu ili tanjir izabrala sam sama – objasnila je Sandra.

 

Nastavak priče pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker