Otkrivamo

Srpsko-ruska ljubavna priča: Miloš Biković devojku upoznao sa majkom

0
Jedan od najangažovanijih mladih umetnika Miloš Biković prethodnih dana predstavio je svojoj izabranici, ruskoj glumici Aglaji Tarasovoj, lepote Srbije, a zaljubljeni par pojavio se i na festivalu Egzit gde je naočigled svih razmenjivao nežnosti
foto: Vladimir Šporčić, Story press
foto: Vladimir Šporčić, Story press

Iako nastoji da svoj privatni život zadrži samo za sebe, daleko od kamera i foto-aparata, jedan od natraženijih glumaca mlađe generacije, Miloš Biković (28), zbog ljubavnog života sve je češće prisutan u medijima. Njegovoj biografiji ne nedostaju novinski napisi o glumačkim uspesima koje postiže i van granica Srbije, ali poslednjih meseci na stranicama štampe prisutan je zbog kraha jedne i početka nove romanse. Krajem ovog proleća Biković je raskinuo vezu sa zgodnom manekenkom Sašom Luz (23), a tek nedavno ruski mediji objavili su da je to učinio zbog svoje koleginice Aglaje Tarasove (22), s kojom se nedavno provodio na Egzitu. Iako je na festival otišao u društvu glumice Jelisavete Orašanin, zvezda filma Montevideo, bog te video ipak je dane provodio sa drugom brinetom, koju je upoznao u Rusiji na snimanju novog filma Led. Tarasova više ne krije da je sa Bikovićem vezuje nešto više od prijateljstva i ne libi se da njihove zajedničke fotografije sa putovanja po našoj zemlji postavlja na svoj profil na Instagramu. Tokom boravka u Srbiji, Miloš je Aglaju upoznao i sa svojom majkom, a pored Novog Sada, pokazao joj je i druge lepote naše zemlje. Osim Aglaje, u Srbiju su stigli i ostali članovi ekipe novog filma koji Biković snima u Rusiji, u produkciji Fjodora Bondarčuka i režiji Olega Trofimova, a u kom tumači lik klizača. Njegova ljubav s Aglajom rodila se baš tokom snimanja ovog ostvarenja.


- To je priča o strasti, ljubavi i ambicijama. Stvarno mi nije jasno zašto su hteli baš mene jer izgledam kao neko kome bi trebalo dati vitamin C, a ne ulogu sportiste. Ali, eto mene opet u sportskom filmu – rekao je Biković o novoj ulozi.

 

foto: Vladimir Šporčić, Story press

Na početku snimanja ostvarenja Led koje pretenduje da bude nominovano za Oskara, kako pišu ruski mediji, Miloš i Aglaja bili su u vezama, ali su raskinuli kada su shvatili da se između njih dvoje javljaju jake emocije. On je tada ostavio top-model Sašu Luz, a Aglaja svog dugogodišnjeg dečka i kolegu Iliju Glinikova.


- Moj stav da ne govorim o privatnom životu i dalje je nepromenjen. Ovo često ponavljam, ali nikad nije dovoljno. Mediji se bave našim privatnim životom i ja nemam ništa protiv toga jer smo pseudodemokratsko društvo, što znači da je sve dozvoljeno kada je u pitanju profit. Nažalost, u Srbiji to je postalo dominantno, a ne kultura. Ne postoji kulturno usmerenje i plan za narednih deset, dvadeset ili više godina ili ga možda je ne vidim. Mi imamo samo partizanski način kulturno-medijskog rata za ljudsku svest – kratko je rekao Biković dodajući da se raduje što su se njegove kolege iz Rusije sjajno provele u Srbiji.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

foto: Vladimir Šporčić, Story press


Iako ne voli da govori o svom ljubavnom životu, jasno je da je Miloš slab na glumice. Naime, još kao student zabavljao se sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom Vesne Čipčić. Nakon toga, nekoliko godina bio je u vezi sa Brankicom Sebastijanović, s kojom je takođe glumio u filmu Kad ljubav zakasni.

foto: Vladimir Šporčić, Story press

Aglaja Darija, kako je puno ime Bikovićeve nove izabranice, takođe glumice, rođena je u Sankt Peterburgu. Njena porodica vodi poreklo sa Kavkaza i ona je ćerka poznate ruske glumice Ksenije Raport, koja igra jednu od glavnim uloga u filmu Led. Od ranog detinjstva igrala je tenis i bavila se muzikom, kao i plesom. Imala je priliku da prati majku na putovanjima širom sveta, a u Veneciji 2008. godine družila se sa Bredom Pitom i Džordžom Klunijem, ali kao dete nije pokazivala interesovanje za glumu, već za strane jezike. Upisala je političke nauke, ali je te studije ipak napustila zbog glume shvativši da su njena mladalačka interesovanja nemerljiva u odnosu na ljubav koju oseća prema ovoj profesiji.

makonda-tracker