Otkrivamo

Srpsko-ruska ljubavna priča: Miloš Biković devojku upoznao sa majkom

0
Jedan od najangažovanijih mladih umetnika Miloš Biković prethodnih dana predstavio je svojoj izabranici, ruskoj glumici Aglaji Tarasovoj, lepote Srbije, a zaljubljeni par pojavio se i na festivalu Egzit gde je naočigled svih razmenjivao nežnosti
foto: Vladimir Šporčić, Story press
foto: Vladimir Šporčić, Story press

Iako nastoji da svoj privatni život zadrži samo za sebe, daleko od kamera i foto-aparata, jedan od natraženijih glumaca mlađe generacije, Miloš Biković (28), zbog ljubavnog života sve je češće prisutan u medijima. Njegovoj biografiji ne nedostaju novinski napisi o glumačkim uspesima koje postiže i van granica Srbije, ali poslednjih meseci na stranicama štampe prisutan je zbog kraha jedne i početka nove romanse. Krajem ovog proleća Biković je raskinuo vezu sa zgodnom manekenkom Sašom Luz (23), a tek nedavno ruski mediji objavili su da je to učinio zbog svoje koleginice Aglaje Tarasove (22), s kojom se nedavno provodio na Egzitu. Iako je na festival otišao u društvu glumice Jelisavete Orašanin, zvezda filma Montevideo, bog te video ipak je dane provodio sa drugom brinetom, koju je upoznao u Rusiji na snimanju novog filma Led. Tarasova više ne krije da je sa Bikovićem vezuje nešto više od prijateljstva i ne libi se da njihove zajedničke fotografije sa putovanja po našoj zemlji postavlja na svoj profil na Instagramu. Tokom boravka u Srbiji, Miloš je Aglaju upoznao i sa svojom majkom, a pored Novog Sada, pokazao joj je i druge lepote naše zemlje. Osim Aglaje, u Srbiju su stigli i ostali članovi ekipe novog filma koji Biković snima u Rusiji, u produkciji Fjodora Bondarčuka i režiji Olega Trofimova, a u kom tumači lik klizača. Njegova ljubav s Aglajom rodila se baš tokom snimanja ovog ostvarenja.


- To je priča o strasti, ljubavi i ambicijama. Stvarno mi nije jasno zašto su hteli baš mene jer izgledam kao neko kome bi trebalo dati vitamin C, a ne ulogu sportiste. Ali, eto mene opet u sportskom filmu – rekao je Biković o novoj ulozi.

 

foto: Vladimir Šporčić, Story press

Na početku snimanja ostvarenja Led koje pretenduje da bude nominovano za Oskara, kako pišu ruski mediji, Miloš i Aglaja bili su u vezama, ali su raskinuli kada su shvatili da se između njih dvoje javljaju jake emocije. On je tada ostavio top-model Sašu Luz, a Aglaja svog dugogodišnjeg dečka i kolegu Iliju Glinikova.


- Moj stav da ne govorim o privatnom životu i dalje je nepromenjen. Ovo često ponavljam, ali nikad nije dovoljno. Mediji se bave našim privatnim životom i ja nemam ništa protiv toga jer smo pseudodemokratsko društvo, što znači da je sve dozvoljeno kada je u pitanju profit. Nažalost, u Srbiji to je postalo dominantno, a ne kultura. Ne postoji kulturno usmerenje i plan za narednih deset, dvadeset ili više godina ili ga možda je ne vidim. Mi imamo samo partizanski način kulturno-medijskog rata za ljudsku svest – kratko je rekao Biković dodajući da se raduje što su se njegove kolege iz Rusije sjajno provele u Srbiji.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker