sudbinski susret

28 godina su u braku, nikada se ne pojavljuje s njim u javnosti: Kako izgleda druga supruga Žike Nikolića?

0

Slučajan susret se pretvorio u sudbinski i znali su - to je to!

SUPRUGA ŽIKE NIKOLIĆA SE NIKAD NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI
SUPRUGA ŽIKE NIKOLIĆA SE NIKAD NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI foto: Damir Dervišagić

Jedan od naših najpoznatijih voditelja Žika Nikolić, mnogima poznatiji kao Žika Šarenica stekao je veliku popularnost radeći na televiziji. Godinama se uz njega budila nacija, a upros činjenici da je veoma poznat o svom privatnom životu on nije često govorio.

 

Dok je bio mlađi mnoge žene su ga pomno pratile, a njegovo srce ukrala je izvesna Zorana, s kojim je voditelju u braku skoro 3 decenije. Iako za njihovu ljubav mnogi kažu da je bajkovita Žika je pre nje imao jedan brak, koji se neslavno završio.

Kako je u više navrata pričao u javnosti prva supruga s kojom ima i ćerku Ružicu završio se nakon što ga je ona prevarila i prema njegovim rečima, na vratima sačekala s ljubavnikom.

 

Tačku na taj brak brzo je stavio, a onda se, kao grom iz vedra neba, jednog dana pojavila Zorana. Kako je voditelj pričao njihov susret je bio neočekivan, ali sudbinski. 

 

ŽIKA NIKOLIĆ SE NIKAD NE POJAVLJUJE SA SUPRUGOM U JAVNOSTI
ŽIKA NIKOLIĆ SE NIKAD NE POJAVLJUJE SA SUPRUGOM U JAVNOSTI foto: Marina Lopičić

- Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene. Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio „Poselo” , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog dana - prisetio se u jednom intervjuu Žika Nikolić.

ŽIKA JE GODINAMA NA JAVNOJ SCENI ALI SA SUPRUGOM GA NIKAD NE VIĐAMO
ŽIKA JE GODINAMA NA JAVNOJ SCENI ALI SA SUPRUGOM GA NIKAD NE VIĐAMO foto: Zorana Jevtić

Znao je da to ne može da bude slučajnost i da je ona prava. Uplovili su u vezu, a onda se nakon provedenih zajedničkih 7 godina venčali. Njihov brak traje do dana današnjeg.

 

Iako je veoma popularan i često ga možemo videti na brojnim javnim događajima Zorana gotovo nikada nije sa njim. Ona ne želi da bude deo tog javnog sveta, a on poštuje njenu odluku da čuva svoju privatnost.

 

Bonus video:

Žika Nikolić o dolasku na Kurir TV

 

 

makonda-tracker