da li ste znali?

ONI SU SVOJE IZABRANICE UPOZNALI NA SPECIFIČAN NAČIN: Ljubavne priče sa domaće javne scene! (FOTO)

0

Nikad se ne zna gde vas čeka srodna duša

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ljubavne priče na našem estradnom nebu oduvek je zanimala publiku, a ovi muškarci su na specifičan način upoznali svoje lepše polovine.

Ivan MilInković

Upoznao je suprugu Micu na jednom od nastupa, posle zabavljanja ljubav su krunisali brakom i predivnim sinom Filipom. Međutim, pre nekoliko godina morao je odlučnoi da demantuje glasine da suprugu vara sa 20 godina mlađom devojkom.

foto: Damir Dervišagić

Momčilo Bajagić Bajagić

U braku sa Emilijom je od 1989, a pre toga su čak sedam godina, a njihova ljubavna priča počela je u gradskom prevozu. Čak ju je pitao da izađu zajedno u nedelju, a ona ga je odbila. "Meni je to bilo kao da me je oladila, ko još ne izlazi nedeljom", ispričao je Bajaga

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Željko Bebek

Bivši pevač Bijelog dugmeta tri puta se ženio, ali je bila treća sreća. Ružica je od bebeka posle koncerta Bebeku zatražila autogram i taj susret je bio sudbonosan.

Žika Nikolić

Voditelj Šarenice sa Zoranom je u braku više od tri decenije, a upoznali su se na tramvajskoj stanici. "Dok sam čekao tramvaj na kalemegdanu, Zorana je promašila svoju stanicu, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene.

makonda-tracker