zadovoljan kupovinom

PAZARIO STAN U LUKSUZNOM BEOGRADSKOM NASELJU: Žika Nikolić u novom domu na samoj obali reke

7

Skućio se u popularnom i luksuznom naselju u samom srcu Beograda.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Žika Nikolić nedavno je kupio stan u naselju Beograd na vodi, kompleksu koji je još u izgradnji, a za njega je izdvojio, kako tvrde izvori, oko 150.000 evra.

 

Jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji ovih dana ima mnogo obaveza, ne samo sa snimanjem emisija, nego i sa useljenjem u novi dom, u kojem će živeti sa suprugom Zoranom.

 

Zgrada u kojoj je Žikina nekretnina je tek završena i nalazi se svega pedesetak metara od reke Save. Baš na tom mestu sreli smo se s Nikolićem prethodne nedelje, kada nam je i otkrio da je postao stanovnik luksuznog naselja u srcu Beograda.

 

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

 

Useljavamo se ovih dana, evo baš danas supruga i ja smo došli ovde jer nam stiže nameštaj. U pitanju je manji stan, ali je jako lepo urađeno sve. Bez sumnje, ceo ovaj kompleks je zaista fascinantan i drago mi je što ćemo život nastaviti pored reke - rekao nam je Žika, koji se fotografisao se u svom novom okruženju.

Beograd na vodi polako postoje stecište poznatih ličnosti, s obzirom na to da je dosta njih u tom naselju pazarilo nekretnine.

 

Na sledećoj strani pročitajte koje dve pevačice su se obradovale jer će im Nikolić biti komšija.

makonda-tracker