lako su se povezali

Malo nestašno, malo prljavo: Nikad ne biste ni pomislili da je ovo spojilo princa Vilijama i Kejt Midlton

0

Nakon što su se princ Vilijam i Kejt Midlton tek upoznali, oni su se posebno povezali zahvaljujući nečemu što ne zvuči preterano kraljevski...

Princ Vilijam i Kejt Midlton na dodeli BAFTA nagrada 2023. godine
Princ Vilijam i Kejt Midlton na dodeli BAFTA nagrada 2023. godinefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Nekada davno, u jednoj ostrvskoj zemlji, zgodni, mladi princ je sreo devojku nekraljevskog porekla i ostalo je istorija.


Princ Vilijam i Kejt Midlton sprijateljili su se i zbližili tokom studentskih dana na Univerzitetu Endruz u Škotskoj, a čuvena je priča o tome kako je sin Čarlsa III i pokojne princeze Dajane obratio više pažnje na svoju drugaricu Kejt kad ju je video u providnoj haljini na dobrotvornoj modnoj reviji.


Međutim, ono što je navodno zaista spojilo današnjeg princa i princezu od Velsa je njihov "nestašan" smisao za humor.

Kristofer Andersen, dobro informisani kraljevski biograf, kaže da su se princ Vilijam i Kejt Midlton, koliko god bilo romantično zamišljati da je za sve zaslužan jedan pogled, povezali zahvaljujući sličnom smislu za humor, koji nije onako uglađen kako neki zamišljaju.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam na početku veze
Kejt Midlton i princ Vilijam na početku vezefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vilijam je jednom opisao Kejtin smisao za humor kao "nestašan", a svoj kao "prljav" i tvrdio da je to među najvažnijim stvarima koje su ih spojile" – tvrdio je Andersen prilikom gostovanja na Fox-u.


On je dodao da je kraljevski par, otkako je zasnovao porodicu, "pročistio" svoj humor, ali i dalje uspevaju da vode zabavan život, do te mere da bi mnogi bili iznenađeni koliko bučno može biti u Adelejd kotidžu, gde Vilijam i Kejt žive nakon smrti kraljice Elizabete II.


Svakako su pročistili svoje ponašanje zbog dece, ali još uvek mogu da nateraju jedno drugo da se presamite od smeha – kaže biograf i dodaje da princ i princeza od Velsa vole otkačen smisao za humor u stilu Benija Hila i pajtonovaca.

 

1 / 7 Foto: EPA/PAUL FAITH / POOL

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls šapnuo Vilijamu na krunisanju?

 

makonda-tracker