i posao i romantika

Pre 8 godina je ispričala potpuno drugačiju priču: Melanija se prisetila svog neobičnog prvog sastanka s Trampom

0

U prvom intervjuu koji je dala posle dve godine medijske pauze, bivša američka prva dama opisala je prvi romantični izlazak sa svojim današnjim mužem, a ova uspomena značajno se razlikuje od onoga što je Melanija podelila 2016. godnie.

Melanija i Donald Tramp u januaru će proslaviti 20. godišnjicu braka.
Melanija i Donald Tramp u januaru će proslaviti 20. godišnjicu braka.foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Melanija Tramp, nekadašnja prva dama Amerike i supruga bivšeg predsednika i aktuelnog predsedničkog kandidata Donalda Trampa, početkom oktobra će objaviti svoje memoare nazvane – "Melanija".


Ona je s kontroverznim biznismenom i istaknutom političkom figurom u braku od 2005. godine, a u međuvremenu su dobili sina Barona Trampa, kom je lepotica iz Slovenije bila posvećena dok je njen muž krčio put do političke karijere.


Par je rekao "da" u januaru 2005, a u tom trenutku je Tramp imao 59 godina, dok je Melanija imala 35.

U intervjuu koji je dala za Fox u susret objavljivanju autobiografije, Melanija se sada osvrnula na svoj brak s Donaldom Trampom, kao i na sam početak njihove veze, uključujući i prvi sastanak.

 

Melanija i Donald Tramp zajedno imaju jedno dete, sina Barona.
Melanija i Donald Tramp zajedno imaju jedno dete, sina Barona.foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Kako je otkrila, ona je najpre odbila da da biznismenu svoj broj telefona, ali je ipak popustila, a uskoro su pričali telefonom dok je ona bila na Karibima na snimanju i dogovorili se da izađu zajedno čim se Slovenka vrati kući.

 

Potom su zajedno putovali oko sat i po vremena do Bedforda, u Nju Džerziju, kako bi Tramp, koji je izgradio veliki bogatstvo na tržištu nekretnina, pogledao imanje koje je želeo da kupi.


To je bila kombinacija posla i prvog sastanka – prisetila se Melanija. – I bilo je vrlo lepo jer smo nas dvoje proveli sat-sat i po u automobilu sami, nije bilo buke, drugih ljudi, a u to vreme je on već bio poznata ličnost. Bilo je stvarno lepo što smo tu bili samo nas dvoje.

 

Melanija i Donald Tramp u januaru će proslaviti 20. godišnjicu braka.
Melanija i Donald Tramp u januaru će proslaviti 20. godišnjicu braka.foto: Alexi J. Rosenfeld / Getty images / Profimedia

Međutim, Melanija Tramp je ranije drugačije opisivala sam početak njihovog poznanstva, pa je tako u intervjuu za "Harper's Bazaar" 2016. ispričala da su zapravo prvi put zajedno izašli na večeru u njujorški restoran "Moomba".


To je bilo sjajno mesto, zar ne? – rekla je tada. – Sećam se kao da je bilo pre dva meseca.


Melanija je u ovom intervjuu pričala o raznim temama, a otkrila je, između ostalog, i da je na preko televizije ispratila dva pokušaja ubistva njenog supruga proteklih meseci, kao i šta misli o Kamali Haris.

 

Na zvaničnom YouTube kanalu Donalda Trampa podeljen je, inače, i ceo Melanijin intevju za Fox.

 

BONUS VIDEO

Ko je pobedio u ključnim temama predsedničke debate?

 

makonda-tracker