30 godina su u braku, lepa je poput boginje: Znate li koja poznata glumica je supruga Branka Đurića Đure?

0

Gde god da se pojave zajedno svi pogledi ostanu prikovani za nju 

LJUBAVNA PRIČA BRANKA ĐURIĆA JE NESVAKIDAŠNJA
LJUBAVNA PRIČA BRANKA ĐURIĆA JE NESVAKIDAŠNJA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Branko Đurić Đuro dobro je poznat širokoj publici u čitavom regionu. Maestralnom glumom i neverovatnim smislom za humor oduševljava Đuro oduševljava sve koji ga poznaju, ali nije samo to ono zbog čega je interesantan domaćoj javnosti.

 

Naime, Đuro je godinama u skladnom braku, za koji mnogi kažu da je možda i jedan od najstabilnijih u regionu, sa zgodnom glumicom Tanjom Ribić.

 

Uprkos tome što je veoma popularan on o svom privatnom životu retko govori u javnosti, ali kad god se s suprugom negde pojavi naprave pravi bum. Tanja je prema miljenju mnogih veoma lepa i zgodna žena, pa ne čudi što  se za njom okreću i mnogo mlađi muškarci.

To njenom suprugu  ni malo ne smeta, jer kako kaže nije ljubomoran čovek i ne želi druge da opterećuje svojim problemima. Njih dvoje su u braku od 1998. godine, a zajedno su više od tri decenije.

 

- Moja žena me zasmejava, veoma je zabavna. Dok ima ljubavi, traje, znaš, dok je neka magija između dvoje ljudi, dok traje, moram negde da pokucam u drvo... I to, evo, kod nas traje. Čini se da smo se nekako našli u svemiru - rekao je Branko prošle godine za IN magazin.

 

Njih dvoje su iz ove prelepe ljubavi dobili dve ćerke, Zalu i Elu, o kojima je tom prilikom i govorio ponosni tata. Đura iz prvog braka ima i sina, koji je takođe krenuo očevim stopama.

- Svi se smejemo. Starija ćerka je takođe glumica, tim će putem krenuti i mlađa, a sličnim poslom se bavi i sin. Uvek se smejemo, uvek ima neke šale, humora - rekao je on.

 

Tanja je svojedobno u intervjuu za Azru otkrila kako je upoznala Đuru.

 

- Upoznali smo se kada je došao kao glumac gostovati u našem pozorištu u Sloveniji. Igrali smo muža i ženu i zaljubili se. Osvojio me je svojom harizmom, dobrotom i inteligencijom -  ispričala je glumica.

 

 

makonda-tracker