o njemu ni reči

Godinama su zajedno, ali je prava enigma za javnost: Ko je muškarac koji je osvojio srce voditeljke Minje Miletić?

0

Minja je jedna od naših najlepših i najuspešnijih voditeljki, koja vešto godinama čuva svoj privatni život skriven iza zatvorenih vrata 

MUŽ MINJE MILETIĆ JE ENIGMA ZA JAVNOST
MUŽ MINJE MILETIĆ JE ENIGMA ZA JAVNOST foto: Instagram / minjamiletic

Lepa voditeljka Minja Miletić inspiracija je mnogim ženama kada je moda i savršen stajling u pitanju. Mnogi se dive njenom britkom jeziku i brzoj pameti, a kroz njene emisije prošli su mnogi poznati muškarci.

 

Ipak, Minja je oduvek povlačila jasnu razliku između profesionalnog odnosa i privatnih stvari, pa se tako o njoj kao voditeljki zna mnogo toga, ali o njoj kao mami i supruzi gotovo ništa.

 

Minja je pre nekoliko godina postala mama jedne predivne devojčice kojoj je dala ime Anika. Ona je dugo u ljubavi sa javnosti potpuno nepoznatim muškarcem.

Par živi u Beogradu i ne eksponira se u javnosti. Pre izvesnog vremena su porodicu obogatili i novim članom porodice, preslatkim štenetom koje je Minja i pokazala na svom Instagram profilu.

 

Tada smo na nekoliko trenutka mogli da zavirimo u njen porodični dom, ali osim psa ništa drugo videli nismo.

Minja ne voli da u javnosti govori o privatnom životu, a budući da blista i da se na njoj vidi da je srećna i zadovoljna sigurni smo da će se truditi da i dalje ostane tako.

 

Ovo je možda njen recept za sreću i ne treba ga menjati, a da li će i kad Minja biti spremna da se sa svojim izabranikom pojavi u javnosti ostaje nam da vidimo u budućnosti. 

 

Bonus video:

Voditeljka u avanturi zvanoj sankanje 

 

 

makonda-tracker