srećna mama

"UŽIVAM SA NJOM, GLEDAM JE KAKO RASTE I NAPREDUJE": Minja Miletić iskreno govori o ćerkici Aniki i povratku na posao!

1

Voditeljka uspeva da balansira između porodice i poslovnih obaveza.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Šarmantna voditeljka Minja Miletić nakon godinu i po dana porodiljskog bolovanja vratila se na male ekrane, na obostrano zadovoljstvo.

 

Sada je otkrila zbog čega se vratila ranije na posao.

 

"Ranije sam se vratila na posao. Mislim da sam se dovoljno odmarala i da je bilo vreme da se vratim. Sve vreme mog odsustva pratila sam sva dešavanja, bila u toku svih zbivanja, kako u politici, tako i u drugim segmentima. Čini mi se da sam se vratila i nastavljam baš tamo gde sam i stala. Naročito noći, neprospavane prošlog leta zbog bebe, vreme mi je prolazilo jer sam saosećala sa mojim kolegama koji su pratili proteste i prenosili sve ono što se dešavalo na ulicama Beograda." - ističe voditeljka.

 

Minja je otkrila i koliko joj se život promenio otkad je postala majka devojčice.

 

"Promeni se život svakome ko dobije dete. Sada je moja ćerka Anika postala moj centar sveta. Njoj sam posvećena 100 odsto. Uživam sa njom, gledam je kako raste, kako se menja, koliko napreduje. Prvi osmeh, prvo mama, tata sve su to stvari koje me čine srećnom i ispunjenom. Shvatila sam da je biti mama poseban emotivni zadatak i da sam se ostvarila u najvažnijoj ulozi žene, po mom mišljenju. Sve se desilo onda kada je bilo vreme za mene."

 

Minja Miletić
foto: Nemanja Nikolić

Miletićeva govori i kako je uskladila privatne i poslovne obaveze, s obzirom na to da ima osmomesečnu bebu.

 

"Nije bilo lako doneti odluku da se vratim na posao i vreme koje sam provodila sa ćerkom, zamenim svakodnevnim obavezama na televiziji. Naravno, nisam ni prva ni poslednja žena koja radi u medijima i ima bebu. Vremenom će se to sve uskladiti, meni je najvažnije da svoje slobodno vreme posvetim Aniki i svojoj porodici, naravno i mojoj sestričini Uni. Naravno da imam pomoć, ali kada radite ono što volite, onda vam nista nije teško. Iako sam mislila posle 20 godina da to neće biti tako ipak je to još jedan dokaz da sam izabrala pravu profesiju." -završava voditeljka.

 

 

 

makonda-tracker