pronašao sreću

Iz prvog braka ima dve ćerke, sad ljubi 10 godina mlađu koleginicu: Ljubavna priča Predraga Bjelca i poznate rediteljke

0

Peđu mnogi pamte po ulozi Igora Karkarofa koju je odigrao u filmu "Hari Poter i vatreni pehar"

LJUBAVNA PRIČA PREDRAGA BJELCA
LJUBAVNA PRIČA PREDRAGA BJELCA foto: Zorana Jevtić

Glumac Predrag Bjelac je tokom svoje duge karijere odigrao preko 100 uloga u različitim televizijskim serijama i filmskim projektima. Domaća publika ga se seća i po ulozi Barona u komediji "Kad porastem biću kengur", ali i po ulozi čarobnjaka Igora Karkarofa u čuvenom filmu "Hari Poter i vatreni pehar". 

 

Iako je rođen u Srbiji Predrag je glumačku karijeru ugradio više van granica naše zemlje. Nakon uloge u ostvarenju "Letopisi Narnije: Princ Kaspijan" otvorile su mu brojna vrata svetskih produkcija.

Osim po ulogama Predrag je publici bio interesantan i zbog zanimljivog ljubavnog života. Naime, Peđa je dvadeset godina bio u braku sa Katarinom Bjelac, s kojom je dobio bliznakinje, čerke Taru i Unu.

 

One su njegov najveći ponos, ali je jednom prilikom za Puls otkrio zbog čega ne želi da krenu njegovim stopama.

 

- Trudim se da moju decu držim podalje od mog posla. Pre svega, da budem običan, normalan tata, koliko mogu da budem. Mi se ne viđamo stalno jer smo njihova mama i ja razvedeni, ali se trudim da što više vremena provedem sa njima. Jedan od značajnih razloga što sam u Beogradu su upravo moje ćerke. One su u petom razredu osnovne škole i osećam da sam im potreban - kaže Bjelac i otkriva zašto ne bi voleo da ćerke pođu njegovim stopama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedja Bjelac (@pedjabjelac)

- Ne interesuju se za glumu i nadam se da će to tako da ostane. Ne bih to preporučio devojkama jer smatram da je jako težak i naporan posao, pa samim tim zašto bih im želeo takvu sudbinu ako imaju toliko drugih mogućnosti? Pogotovo danas kad je konkurencija ogromna. Kad sam ja ulazio u ovaj svet, ipak je bilo limitirano, znalo se - jedna Akademija i mnogo izvesniji poslovi u pozorištu i veliko jugoslovensko tržište. Čuo sam da danas 100 glumaca izađe godišnje iz Akademije, nije mi jasno da svi rade i da su svi srećni. Zato moram da ih upozorim da su vremena užasno teška i ne znam koliko će biti srećne da se time bave. Nikome ne bih preporučio da se pati celog života zato što po svaku cenu hoće da bude glumac. Negde tu balans mora da se uspostavi, između toga da imaju dovoljno posla i da imaju pošten život.

Nakon što je izašao iz braka sa Katarinom Peđa je sreo lepu rediteljku Mariju Perović. Njihova ljubavna priča počela je 2012. godine. Na pitanje o novoj ljubavi znao je da kaže da mu je veoma žao što Mariju nije sreo bar 15 godina ranije.

 

Marija je takođe jednom prilikom rekla da su njih dvoje veoma različiti, ali da im to ne smeta da savršeno funkcionišu. Njih dvoje već 12 godina imaju savršen odnos ispunjen ljubavlju i istinskom podrškom, a često imamo priliku i da ih zajedno vidimo u javnosti. 

 

Bonus video:

Peđa Bjelac secka luk - kadrovi koje niste do sad videli 

 

makonda-tracker