ostali su prijatelji

Sin im ima 14 godina, o njihovom razlazu se danima pričalo: Znate li koji poznati glumac je bivši muž Nataše Miljković?

0

Uprkos tome što su se razveli ostali su u odličnim odnosima i zajedno podižu sina na kojeg su preponosni 

NATAŠA MILJKOVIĆ JE LJUBILA POZNATOG GLUMCA
NATAŠA MILJKOVIĆ JE LJUBILA POZNATOG GLUMCA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša poznata voditeljka Nataša Miljković često je u centru pažnje javnosti zbog posla kojim se bavi, ali i zanimljivog privatnog života koji ne krije preterano od očiju javnosti.

 

Naime, Nataša je godinama bila u braku sa glumcem Srđanom Timarovim, s kojim je pre 14 godina dobila sina Lazara. On je sada već dečačić, koji je nedavno proslavio malu maturu, a podrška tog važnog dana su mi bili mama i tata. 

 

Iako već godinama ne žive zajedno i nisu u bračnoj zajednici, Srđan i Nataša imaju i više nego korektan odnos. Kako je Nataša znala da kaže, ostali su prijatelji, a sreća njihovog detata im je prioritet svih prioriteta.

Nakon Srđana Nataša je imala druge partnere, kao što je i Srđan imao partnerke i to im nije predstavljalo problem, već je svako gledao svoj život i nije uticao na odabir onog drugog.

 

I danas ovaj nekadašnji par povremeno podeli zajedničke fotografije, a jedan njihov zajednički intervju koji su dali čak 6 godina od kad su se razveli izazvao je lavinu veoma ružnih komentara u javnosti.

SRĐAN I NATAŠA SU I DALJE VEOMA BLISKI
SRĐAN I NATAŠA SU I DALJE VEOMA BLISKIfoto: Instagram

Ipak, na sve ovo oni se nisu obazirali, već su gledali ispred, znajući da ljudi pričaju, a vetar nosi...

 

Vreme je prošlo, oni svoju ulogu roditelja maksimalno dobro obavljaju i trude se da Lazaru pruže sve što mu je potrebno, a naročito ljubav i pažnju koje mu sigurno ne manjka.

 

Bonus video:

Voditeljka pokazala svoje glumačke sposobnosti i sve oduševila 

 

makonda-tracker