posebna osoba

Ko je zgodna plavuša s kojom je Duško Tošić proslavio rođendan? Tajanstvena lepotica podelila fotografiju s fudbalerom

1

Duško Tošić je proslavio svoj 39. rođendan, a društvo mu je pravila lepa devojka po imenu Boba 

DUŠKO U DRUŠTVU NAJBOLJE DRUGARICE SLAVI ROĐENDAN
DUŠKO U DRUŠTVU NAJBOLJE DRUGARICE SLAVI ROĐENDANfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnji fudbaler Duško Tošić često je u centru pažnje javnosti, a danas za to ima i sjajan razlog. On je proslavio svoj 39. rođendan, a posebne čestitke pristigle su i od najposebnijih osoba iz njegovog života.

 

Osim čestitki koje su mu stigle od ćerki Nike i Atine, još jedna mlada dama, koja je sudeći po onom što piše na fotografiji njegova najbolja drugarica, mu je čestitala rođendan.

 

Ona je na svom Instagram profilu podelila stori na kom se vidi da su Duško i ona zajedno ručali u jednom restoranu, a sve to je zabeleženo objektivom telefona, pa podeljeno na društvenim mrežama.

 

Duško je potom tu objavu podelio i na svom Instagramu, a mnogi su se zapitali da li je on time želeo nešto da poruči javnosti. Ipak, kada se fotografija bolje pogleda, jasno na njoj piše da je u pitanju njegova "BFF", odnosno prijateljica za sva vremena.

 

DUŠKO TOŠIĆ U DRUŠTVU ZGODNE PLAVUŠE SLAVI ROĐENDAN
DUŠKO TOŠIĆ U DRUŠTVU ZGODNE PLAVUŠE SLAVI ROĐENDAN foto: Instagram / duskotosic

 

Budući da je profil Bobe Ristić, kako se na Instagramu potpisala, zaključan, o njoj se ne zna mnogo, ali je jasno da su Duško i ona u dobrim odnosima.

 

Osim ove, posebne čestitke Dušku su rođendan čestitali i mnogi drugi prijatelji i kolege, a on je brojne poruke i objavio na svom Instagram storiju.

 

Bonus video:

Kako fudbaleri proslavljaju pobedu?

 

makonda-tracker