uvek nasmejan

Elizabeta je uvek tu, a i šala na svoj račun: Bejbi Lazanja se na simpatičan način osvrnuo na prethodni period

0

Momak koji je za samo nekoliko meseci postao fenomen i ujedinio region nastavlja dalje nakon uzbudljivih nedelja

Bejbi Lazanja, predstavnik Hrvatske na Evrovziji u Malmeu
Bejbi Lazanja, predstavnik Hrvatske na Evrovziji u Malmeu foto: EPA-EFE/JESSICA GOW

Iza Marka Purišića, poznatijeg kao Bejbi Lazanja, jedan je od najuzbudljivih perioda u njegovom životu.


Predstavnik Hrvatske na ovogodišnjoj Evroviziji, kom je umalo izmakla pobeda, doživeo je za samo nekoliko meseci ogroman uspeh i postao velika evropska zvezda, a sve to vreme je uz sebe imao podršku svojih najmilijih.


Kako je istakao, njegov tim čine mladi ljudi, od kojih neki još uvek nisu stigli da postanu profesionalci u svojim oblastima i steknu iskustvo, ali su se svi pokazali da su spremni za veliku scenu.

Bejbi Lazanja sada je podelio nekoliko simpatičnih trenutaka koje ranije nismo imali priliku da vidimo, a u svim je uz njega bila Elizabeta Ružić, njegova buduća supruga.


Muzičar je pokazao kako se provodio u Malmeu i na velikom dočeku u Hrvatskoj, a set fotografija koje je objavio na Instagramu započeo je momentom u kom vidimo kako ga oblače u čipkastu bluzu, uz duhovit opis.


Kad sam bio dete, mnogo sam plakao, a neki kažu da je i dalje tako.

 


Bejbi Lazanja za kratko vreme je na sebe skrenuo pažnju evropske javnosti, pa je mesecima važio za glavnog favorita na 68. Evroviziji, a on nastavlja da niže uspehe i nakon finala ovog takmičenja, pa je dospeo na odlične pozicije top lista u brojnim državama.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/JESSICA GOW

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Teya Dora će ugostiti Bejbi Lazanju pre Exit-a

 

makonda-tracker