U BRAKU SU GODINAMA

Danas im se ostvario najlepši san- postali su baka i deka: Ljubavna priča Zorana Cvijanovića i Svetlane je VANVREMENSKA

0

Godine ljubavi krunisali su ćerkom Milenom, a ona im je sada podarila najlepši dar - unučicu na koju su preponosni 

ZORAN CVIJANOVIĆ I NJEGOVA SUPRUGA POSTALI BAKA I DEKA
ZORAN CVIJANOVIĆ I NJEGOVA SUPRUGA POSTALI BAKA I DEKA foto: Dragana Udovičić

Glumac Zoran Cvijanović dobro je poznato ime na domaćoj glumčkoj sceni. Njegove uloge su, slobodno se može reći, večne, a replike iz filmova i serija se i posle nekoliko decenije prepričavaju. 

 

Iako veoma popularan Zoran retko kada o svom privatnom životu govori u javnosti, pa se tako malo toga o njemu i zna. Ipak, javnosti nije promakla činjenica da je on okružen uspešnim i poznatim ljudima.

 

Supruga Zorana Cvijanovića, Svetlana Lana je godinama njegova najveća podrška, a iz ljubavi koja traje decenijama rodila se i ćerka Milena. Ona je već nekoliko godina u Americi, gde se udala i na svet donela ćerkicu, koja je učinila Zorana i Svetlanu presrećnim, jer su se konačno ostvarili u ulozi bake i deke. 

 

 

Ono što se takođe zna o Zoranu i Svetlani jeste činjenica da je njen otac i te kako dobro poznat srspkoj javnosti. U pitanju je maestralin Marko Todorović, kojeg najviše pamtimo po ulozi Milana iz serije "Lude godine".

Iako su svi mislila da će Svetlana Lana krenuti njegovim stopama do toga nije došlo. Ipak, budući da je diplomirani kostimograf, ostala je veoma bliska glumačkoj branši. 

 

Osim kao kostimograf u pozorištu Lana radi i kao predavač na Fakultetu primenjenih umetnosti. Ona se veoma retko pojavljuje u javnosti i trudi se da svoj život sačuva od znatiželjne javnosti i čini se da joj to polazi za rukom.

Ipak, zna se da su tokom dugogodišnjeg zajedničkog života Zoran i Svetlana dobili dvoje dece. U jednoj od retkih izjava, koju je svojevremeno dala povodom saradnje sa Zoranom u predstavi “Nebeski odred” ona je rekla:

 

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - rekla je Lana jednom prilikom.

 

MILENA JE RODITELJIMA PODRAILA UNUKU
MILENA JE RODITELJIMA PODRAILA UNUKUfoto: Instagram / milenacvijanovic

Iako za medije ne govore često budući da njihov brak traje već decenijama čini se da su oni pronašli recept za uspešan zajednički život, a sada će sigurno još više uživati budući da im je naslednica podarila unuče, koje će se, ako je verovati onom što se piše na mrežama, nositi baš bakino ime - Lana. 

 

Bonus video:

Naš čuveni glumac ima sjajan glas 

 

 

makonda-tracker