PRELEP PAR

Ove godine slave 10 godina braka: Supruga Srđana Predojevića je uspešna, obrazovana i njegova NAJVEĆA PODRŠKA

0

Krune njihove ljubavi su deca, Sofija i Stefan, na koje su veoma ponosni 

LJUBAVNA PRIČA SRĐANA PREDOJEVIĆA
LJUBAVNA PRIČA SRĐANA PREDOJEVIĆA foto: Dragana Udovičić

Voditelj Srđan Predojević godinama je jedno od omiljenih TV lica i uprkos činjenici da je veoma popularan izbegava da svoju privatnost iznosi u javnost. 

 

On je već čitavu deceniju u braku sa lepom advokaticom Mirjanom, koja mu je od kako su se upoznali najveća podrška. Njih dvoje su ponosni roditelji dvoje dece, Sofije i Stefana.

 

Mirjana je od njega mlađa godinu dana, a njihova ljubavna priča je veoma zanimljiva.  Srđan i Mira su izvesno vreme bili u romantičnoj vezi, a onda su 2014. godine odlučili da se venčaju i to ni manje ni više nego u Parizu. Bilo je to ostvarenje njihovog sna. 

Srđan imao 43 godine, a ona 42, a voditelj je više puta u šali znao da kaže da su mnogi mislili da se neće ni oženiti budući da je već bio u godinama kada su njegovi vršnjaci imali porodice i veliku decu.

 

Ipak, on je, čini se, samo čekao onu pravu i na kraju su se srodne duše spojile u jednu, a Srđan svoju sreću nije krio. On je mišljenja da čovek ne treba da srlja u brak pošto poto, nego da treba da sačeka dok ne bude siguran da je našao osobu koja mu potpuno odgovara.

 

SRĐAN I NJEGOVA SUPRUGA OVE GODINE SLAVE 10 GODINA BRAKA
SRĐAN I NJEGOVA SUPRUGA OVE GODINE SLAVE 10 GODINA BRAKA foto: Nemanja Nikolić

 

U kasnijim godinama je mnogo lakše proceniti šta je to što čovek želi.

 

Srđan i Mirjana su tokom svog zajedničkog života imali mnogo lepih trenutaka, ali i jedan traumatičan, kada su, izgubili bebu. Mirjana je već bila u poodmakloj trudnoći, pa je ovo bio veliki udarac za porodicu. 

 

Ipak, i iz te tuge su upeli zajedno da izađu i prevaziđu bol, a ove godine će proslaviti i 10 godina braka. Njih dvoje su veoma privrženi porodici i trude se da svojoj deci budu uzori, da ih izvedu na pravi put i vaspitaju onako kako su i oni sami vaspitani. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Reakcija Ognjena Amidžića kad je saznao da postaje tata 

 

 

 

makonda-tracker