srećno!

Kada se ŽENI Sergej Trifunović? Njegova prelepa verenica podelila je nepoznate detalje njihove ljubavi

2

Glumac Sergej Trifunović skrasio se pored prelepe Isidore, koja je otkrila kada bi volela da se uda, te kako se oseća nakon što su se verili.

Sergej Trifunović verio je lepu Isidoru Mijanović
Sergej Trifunović verio je lepu Isidoru Mijanovićfoto: Damir Dervišagić

Glumac Sergej Trifunović godinama je prisutan na domaćoj javnoj sceni, a bio je i jedan od njenih najpoželjnijih neženja. Ipak, to neće biti zadugo, jer je napokon uplovio u mirnu ljubavnu luku i skrasio se pored prelepe Isidore Mijanović, koju je nedavno verio.

 

Zapravo, oni su se verili baš na njen 28. rođendan, čime joj je podario poklon koji će zauvek pamtiti.

 

Lepa Isidora podelila je fotografiju prstena na svojoj ruci uz objavu da se udaje.

 

Vreme je da saopštim da se udajem – napisala je verenica Srgeja Trifunovića, koja je inače aktivna na Instagramu, ali Sergej i ona do sada nisu podelili previše zajedničkih momenata jer čuvaju svoju intimu, što je glumcu i te kako svojstveno.

 

 

Isidora se, inače, bavi kreativnim sektorima jedne srpske produkcijske kuće, a svojim kolegama je odala neke detalje svoje veridbe.

 

— Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je zahtevao to, ali, naravno, ja ću vas uvek ispoštovati. Šta da vam kažem, presrećna sam. Presrećni smo oboje. Jako mi je lepo. Uživamo — rekla je Isidora za Hypetv, pa onda otkrila i kada planiraju venčanje.

1 / 6 Foto: isismo/Instagram

 

 Što se svadbe tiče, moja želja, naša želja je da to bude do kraja godine. Ali, nemamo još nikakve detalje. Te slatke muke nas tek čekaju... — rekla je Isidora kroz smeh.

 

Inale, Sergej, koji veoma retko eksponira svoj privatni život, takođe nije hteo da sakrije lepoticu koja je osvojila njegovo srce, pa je nedavno podelifotografiju svoje verenice s njegovim kućnim ljubimcem uz komentar "Zver i lepotica".

 

 

Bonus video

Sergej Trifunović na premijeri filma Munje sa ocem

 

makonda-tracker