Venčali su se pre (3)3 godine, a sad će postati baka i deka: Ljubavna priča roditelja Vanje Nenadić je NESTVARNA

0

Nakon tri decenije ljubavi ponovo su stali pred oltar, a sad njihovoj sreći nema kraja 

LJUBAVNA PRIČA RODITELJA VANJE NENADIĆ
LJUBAVNA PRIČA RODITELJA VANJE NENADIĆ foto: Nemanja Nikolić

U javnosti su se nedavno pojavile lepe vesti o tome da je glumica Vanja Nenadić u drugom stanju i da sa svojim izabranikom i kolegom Markom Todorovićem čeka dete

 

O njihovoj ljubavi se često pisalo, ali o roditeljima mlade glume se malo toga zna. Ipak, pre nekoliko godina su se našli u centru pažnje medija nakon što su odlučili da se ponovo venčanju nakon 3 decenije braka.

 

Tada je upravo Vanja podelila njihovu zanimljivu ljubavu priču na društvenim mrežama uz fotografiju koja nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim.

 

Njeni roditelji su se posle tri decenije braka ponovo venčali, ovoga puta u crkvi, a tog prelepog trenutka su uz njih bili samo njihovi najdraži. Vanja je ponosna na svoje roditelje i iako često ne govori u javnosti o tome, volela bih da i ona krene stapama takve ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

 

- Mama i tata i njihovih 30 godina ljubavi krunisanih u crkvi. Hvala što se volite, što ste mi poklonili dva najdivnija bića na svetu, što ste nas naučili svemu što jeste i što smo ovakvi kakvi smo - napisala je glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

Iz braka drugog 3 decenije oni su dobili troje dece, Lana, Filip i Vanja. Na osnovu snimka koji je glumica podelila jasno se vidi da svo troje i te kako liče.

 

Uskoro će se i Vanja ostavariti u ulozi majke, a da li će njena ljubav biti poput ljubavne tajne njenih roditelja ostaje nam da vidimo u godinama koje su pred nama. 

 

Bonus video:

Ko je bila najlepša devojka svih vremena?

 

makonda-tracker