lepe vesti

Brena i Boba su oduševljeni SNAJKOM: Konačno otkriveno koja POZNATA VODITELJKA je nova devojka Viktora Živojinovića

0

Dugo je sin Lepe Brene devojku krio od očiju javnosti, a sad je jasno ko je u pitanju 

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ U VEZI SA POZNATOM VODITELJKOM
VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ U VEZI SA POZNATOM VODITELJKOM foto: Petar Aleksić

Dobro poznati par, naša pevačica Lepa Brena i njen suprug nekadašnji teniser Boba Živojinović godinama su u skladnom braku iz kojeg su dobili dva sina, Stefana i Viktora Živojinovića, a Boba iz prvog braka ima još jednog sina Filipa, koji je oženio našu poznati pevačicu Aleksandru Prijović.

 

Viktor i Stefan žive povučenim životom i ne vole preterano da se eksponiraju u medijima. Ipak, budući da su im roditelji veoma poznati nemoguće je sakriti baš sve od javnosti.

 

Kad je u pitanju njihov mlađi sin Viktor njegov ljubavni život je često u centru pažnje javnosti, koju on s vremena na vreme zagolica s ponekom fotografijom na kojoj je sa svojom izabranicom.

 

 

Ipak, na svakoj od njih, nije jasno ko je u pitanju, ali je sada i ta misterija rešena. Kako piše Hello, devojka koju već neko vreme viđamo na fotografijama sa Viktorom je lepa voditeljka, Sofija Spasojević, koju možemo da vidimo na Blic TV.

 

Njihove zajedničke fotografije upućuju na to da već neko izvesno vreme uživaju u romansi, a mnogim pratiocima na društvenim mrežama nije promaklo da Viktor često lajkovao njene fotografije i postove. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@spasojevicsofija)

 

Sofija se ranije profesionalno bavila plivanje, ali je od tog sporta morala da odustane jer je imala ozbiljnu povredu. Tada je odlučila da se posveti modelingu u kojem je i te kako uspešna.

 

Ona je nosila čak i neke komade odeće iz Brenine nove kolekcije, pa je sada jasno i da je Brena, na neki način, kumovala njihovom upoznavanju. 

 

Iako je Sofija ne tako davno izjavila da nema vremena za ljubav, čini se da se to ipak promenilo, a da li će ostati zajedno i da li će njihova ljubav prerasti u nešto više.

 

Bonus video:

Viktor na koncertu Lepe Brene 

 

makonda-tracker