Napustio je rusku gardu i postao NAJPOZNATIJI KRAGUJEVAČKI ZET: Ljubavna priča Srpkinje i Rusa o kojem bruji Srbija

0

Pre desetak dana čuveni rvač doneo je Srbiji zlato i od tada ne prestaje da se o njemu priča u sportskim krugovima, ali i van njih 

LJUBAVNA PRIČA SPKINJE I ZLATNOG RUSA
LJUBAVNA PRIČA SPKINJE I ZLATNOG RUSA foto: Instagram / aleksandr_komarov__

Reprezentativac Srbije u rvanju Aleksandar Komarov doneo je veliku sreću našoj zemlji nakon što je osvojio zlatnu medalju na Evropskom šampionatu u Bukureštu.

 

Dočekan je uz veliku radost na našem aerodromu i od tada ne prestaje da se o njemu piše i priča ne samo među ljubitejlima sporta, već i mnogo šire. 

 

Mnogima je zanimljiv ne samo zbog uspeha koji je postigao, već i zbog zanimljivog ljubavnog života ovog zlatnog momkal, koji se iz Sankt Petersburga preslio u Srbiju, gde je zavoleo jednu Kragujevčanku.

Ljubavna priča Nevene Vulović, nekadašnje reprezentativke i ovog poznatog Rusa dogodila se 2021. godine u Beogradu. Nevena i Aleksandar su veoma brzo shvatili da postoji međusobna privlačnost, a njega je ljubav naterala da napusti rusku gardu i sve ostavi za sobom i preseli se u Srbiju.

 

Za one koji ne znaju, Komarov je rođen 1999. godine i već je osvojio pregršt medalja. Po dva puta bio je svetski i evropski šampion u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, osvojio je evropsku i svetsku titulu kao mlađi senior, ima i dve bronzane medalje sa seniorskih EP (Bukurešt 2019, Rim 2020) u kategoriji do 87 kilograma.

 

- Nevenu sam upoznao na Svetskom prvenstvu za mlađe seniore u Beogradu, radila je na šampionatu, bila u organizaciji. Kad idemo prema strunjači ili na merenje, devojke nose korpe u koje ostavljamo opremu i Nevena je bila blizu. Dolazio sam u Kragujevac, ona u Sant Peterburg. Venčali smo se 26. oktobra u Kragujevcu - pričao je Komar, prenosi Sportski žurnal.

 

I Nevena je neko kome je sport u krvi. Ona je dve godine mlađa od svog supruga, bila je seniorska prvakinja Srbije u kategoriji do 55 kg i kao i on ima dosta kadetskih i juniorksih medalja. 

 

Nakon povrede koju je imala odlučila je da stavi tačku na sportsku karijeru, ali je onda došla ljubav koja joj je upotpunila i promenila život. Upravo zbog nje Nevena je sada u centru pažnje medija.

 

 

- Prvog dana Svetskog prvenstva, kad je izašao sa merenja, pogledi su nam se sreli. Teško je opisati, a moja drugarica pravila je anketu za naučno istraživanje Fakulteta i slučajno je obavila s njime razgovor. Rekla mi je njegovo ime i zapratila sam ga na društvenim mrežama. On se javio, prihvatila sam da prošetamo beogradskim ulicama i sećam se da je bilo veoma hladno. Sedeli smo na klupi jedne od autobuskih stanica, smrzli se, otpratio me do hotela i za sat vremena morao je na aerodrom i povratak u Rusiju -  priča Nevena.

 

Onda je uz smeh nastavila:

 

- Nastavili smo kontakt, dolazio je ovde, ja sam išla kod njega i verio me u Rusiji 1. maja. Ja presrećna, jesenas smo se venčali i uzela sam njegovo prezime. Bilo je građansko venčanje, kumovi i mi, bez ikakve pompe. Naredne godine uslediće i crkveno venčanje. Živimo u Kragujevcu i lepo smo počeli bračnu zajednicu.

 

Bonus video:

Rus pobedio u poznatom šou Dragane Mirković 

 

makonda-tracker