glumici je razvod teško pao

Neobično venčanje, brak kao iz bajke, pa EMOTIVNI SLOM: Nesvakidašnja ljubavna priča Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović

0

Nakon 13 godina ljubavi stavili su tačku na brak i svako je krenuo svojim putem 

LJUBAVNA PRIČA DRAGANA MIĆANOVIĆA I ANE SOFRENOVIĆ
LJUBAVNA PRIČA DRAGANA MIĆANOVIĆA I ANE SOFRENOVIĆ foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Glumac Dragan Mićanović našao se u centru pažnje medija zbog nove uloge ubijenog premijera Zorana Đinđića u seriji "Sablja". Na sam pomen njegovog imena setimo se kultnih uloga koje je odigrao u brojnim domaćim ostvarenjima, ali i njegove ljubavi sa našom lepom glumicom Anom Sofrenović.

 

Za mnoge ljude oni su bili jedan od najlepših domaćih glumačkih parova. Iako se činilo da par živi idilično nakon 13 godina i dvoje dece odlučili su da stave tačku na svoj brak.

 

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju kao veoma mladi i nakon nekoliko godina odlučili da se venčaju. Ipak, njihovo večanje nije bilo poput klasičnih, pred mnogo zvanica i tačno u podne, baš naprotiv. 

 

Dragan i Ana odlučili su da se venčaju samo u prisustvu roditelja, a matičarki su tražili da do sklapanja braka dođe tačno u ponoć, kako se i dogodilo. O ovom njihovom potezu se dugo pričalo, da bi malo potom na svet došla njihova prva ćerka Iva, a šest godina kasnije i druga, Lena.

 

Teška ratna godina 1999. Dragana je naterala da pokupi porodicu i ode iz Srbije. Odselili su se u London gde su imali ogromnih problema, jer glumac nije mogao da nađe adekvatan posao. Novac su trošili za svakodnevni život, a on je postajao sve očajniji. Jednom prilikom je čak razmišljao da se prijavi da pere prozore kako bi porodici obezbedio egzistenciju.

 

DRAGAN I ANA IMAJU DVE ĆERKE, IVU I LANU
DRAGAN I ANA IMAJU DVE ĆERKE, IVU I LANU foto: ATA Images

 

I baš kad je mislio da su sve lađe potonule otvorila se prilika da zaigra au britanskim ostvarenjima, a po strani nije ostala ni njegova supruga. Iako su i tamo imali pristojne uslove za život ipak su odlučili da se vrate u Srbiju. 

 

2011. godine Mićanović se razveo od supruge, ali su, za razliku od većine parova koji se odluče na isto, ostali u odličnim odnosima i nastavili da sarađuju, da bi dve godine kasnije su snimili i reklamu za jednu banku. Govorili su kako im se ljubav ugasila, ali da su ostali veoma bliski.

 

NAKON TEŠKOG RAZVODA ANA JE KRENULA DALJE
NAKON TEŠKOG RAZVODA ANA JE KRENULA DALJE foto: Dragan Kadić

 

Glumica je svojevremeno priznala da je posle kraha braka doživela emotivni slom i pala u depresiju, ali se sa problemima izborila i sada uspešno nastavlja sa radom na svojoj bogatoj karijeri.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Haris Džinović prvi put u javnosti od razvoda 

 

makonda-tracker