romansa

Branislav Lečić pokazao 30 godina mlađu devojku? Glumac navodno već 4 godine uživa u ljubavi sa lepom Jelenom

2

Domaći mediji prenose da je poznati glumac u dugoj vezi s decenijama mlađom partnerkom

BRANISLAV LEČIĆ POKAZAO 30 GODINA MLAĐU DEVOJKU
BRANISLAV LEČIĆ POKAZAO 30 GODINA MLAĐU DEVOJKUfoto: Zorana Jevtić

Glumac Branislav Lečić (68) u vezi je sa 30 godina mlađom Jelenom sa kojom se ne pojavljuje u javnosti.

 

Naime, njih dvoje uživaju u ljubavi već četiri godine, a Lečić je svojevremeno na društvenim mrežama objavio njihove zajedničke fotografije na kojima ih vidimo nasmejane i zaljubljene, piše Blic.

 

Ona je, piše portal, bila uz glumca kada je glumica Danijela Štajnfeld optužila sa silovanje.

- Jelena je umetnica i profesor, Branislav i ona su oko dve godine u ljubavi. Međusobno se podržavaju, ona mu je bila velika podrška u ovim najtežim danima u njegovom životu. Negde na početku romanse otišli su na Durmitor, na safari, i tako je nastala njihova prva zajednička fotografija.

 

Inače, Jelena ima 36 godina i radi kao asistentkinja na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija, otkrio je tada izvor i dodao da im nikad nije bila namera da privlače pažnju javnosti.

 

 

- S njim se retko pojavljivala u javnosti, a uslikani su zajedno samo zato što se pisalo da mu je advokatica, ćerka... Niko nije ni slutio da je reč o novoj devojci koju je uspešno skrivao tako dugo - zaključio je izvor.

 

Inače, Branislav Lečić (68) je sa prvom suprugom Ivanom Vujadinović proveo 13 godina i iz tog braka ima ćerku Anu i sina Ivana. Leka se od Ivane razveo 2007. godine i to zbog, kako su mediji tada pisali, njene prevare.

 

Glumac je ubrzo nakon razvoda našao novu ljubav, voditeljku Ninu Radulović, s kojom se venčao i dobio sina Lava, a kasnije i razveo.

 

Bonus video:

Glumac o uspehu i pevačkoj karijeri 

 

makonda-tracker