ponovo srećno zaljubljena

UPOZNALI SE U NJEGOVOJ EMISIJI: Ovaj poznati frajer je novi dečko Jelene Rozge!

0

Lepa pevačica navodno uživa u skladnoj vezi s poznatim frajerom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Rozga, kako pišu domaći mediji, već neko vreme je u vezi sa svojim sugrađaninom splitskim kuvarom Ivanom Požaninom.


Ivan je, naime, sedam godina mlađi od Jelene, a upoznala ga je u martu dok je gostovala u njegovoj emisiji "Guštan... s Požaninom", gde je bila zajedno s Tončijem Huljićem i pevačem Joletom, piše Kurir.

 

Kako navodi izbor za gorepomenuti list njih dvoje su ostali u kontaktu nakon snimanja emisije. Redovno su se dopisivali, a zgodni kuvar ju je posebno osvojio kulturom i pažnjom, ali i kada joj je nekoliko puta priredio iznenađenje u vidu večera, kad joj je spremao specijalitete koji su je oduševili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)


Inače, šarmantni Splićanin poznat je kao jedan od najboljih hrvatskih kuvara, čije su specijalitete probali i naš proslavljeni teniser Novak Đoković, holivudski glumac Džon Malkovič, vozači Formule 1, ali i članovi kraljevskih porodica, među kojima je bila i princeza od Monaka i mnogi drugi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)


Ona je presrećna otkad su zajedno. Tonči je kumovao vezi, odmah se videlo da varnice između njih postoje, a gde ima dima, ima i vatre. Uživaju zajedno, ali ne vole da se javno eksponiraju, tako da zasad neće da potvrde, niti da demantuju vezu. Polako, zaljubljenost se ne može dugo kriti. Otkad su se smuvali, nisu se razdvajali, tako da im je teško pao Jelenin dolazak u Beograd pre nekoliko dana, gde je snimala jednu emisiju s koleginicom Natašom Bekvalac — ispričao je izvor.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker