NIJE IM SE DALO

Zbog njega je karijeri rekla ZBOGOM: Maja Sabljić je ludo volela poznatog BIZNISMENA, ali se ljubav završila TRAGIČNO

0

Lepa glumica godinama je živela u Americi, a kada se ponovo pojavila pred srpskom publikom svi su bili oduševljeni

MAJA SABLJIĆ LJUBAVNA PRIČA
MAJA SABLJIĆ LJUBAVNA PRIČA foto: Youtube Prinscreen

Glumica Maja Sabljić bila je jedna od najboljih, ali i najlepših glumica osamdesetih godina u Srbiji. Pre oko 20 godina, na žalost publike širom Balkana, nestala je sa filmskog platna.

 

Ipak, čini se da je domaća publika nije lako zaboravila. Maja je studije glume završila u klasi sa Sonjom Savić, Zoranom Cvijanovićem, Oliverom Ježinom i drugim poznatim glumcima.

 

Svoj talenat za glumu pokazala je kao veoma mlada, a popularnost je stekla u filmovima "Pazi šta radiš", "Žikina dinastija", "Bolji život", "Policajac sa Petlovog brda"...

 

Kao mlada je bila veoma atraktivna, pa ne čudi što su je svi upamtili kao jednu od najlepših jugoslovenskih glumca. Svojim fizičkim izgledom plenila je gde god da se pojavi, a širok osmeh, krupne oči i duga crna kosa bili su njen zaštitni znak, po kojem ga publika prepoznaje i danas. 

 

Maja je rođena u Obrenovcu, a svoju sreću pronašla je van granica Srbije. Uprkos tome što je imala veoma uspešnu karijeru ljubav ju je odvukla van granica naše zemlje. Zbog supruga, producenta i biznismena Đorđa Zečevića odlučila je da se preseli u Ameriku.

 

Đorđe je tada bio vlasnik jedne producentske kuće, a tokom devedesetih je bio i poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije. U braku su bili sve do 2012. godine, kada je na njenu veliku nesreću preminuo. 

 

MAJA SE VRATILA U SRBIJU NAKON SMRTI SUPRUGA
MAJA SE VRATILA U SRBIJU NAKON SMRTI SUPRUGA foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

 

Od 1993. godine živela je u Los Anđelesu na prestižnom Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa. Maja je povremeno znala da kaže da su tamošnji režiseri veoma strogi prema glumcima i glumicama koji ne potiču sa prostora Amerike.

 

Nakon smrti supruga Maja je ostala sama, budući da nisu imali decu. Usmaljenost ju je izjedala, a najveća uteha su joj bila deca njene sestre o kojima se brinula kao da su njena. 

 

Glumica priznaje da se ni jedanaest godina nakom muževe smrti nije navikla da živi bez njega.

 

Bonus video:

Pevač priznao koju glumicu je ludo voleo 

 

 

 

makonda-tracker