PUBLIKA SE RADUJE

ONA JE BILA PRAVA DIVA: Sofija Loren u DEVETOJ DECENIJI opet na FILMSKOM PLATNU, a zlatnu priliku joj je pružio upravo ON! (FOTO)

0

Talentovana, prelepa i ženstvena!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Sofija Loren (84) pojaviće se u novom italijanskom filmu koji režira njen sin Edoardo Ponti.

 

Ostvarenje se zove "La vita davanti a sé" ("Život pred tobom"), a rađen je po istoimenoj francuskoj knjizi koju je napisao Romen Gari. Već postoji jedna verzija ovog filma iz 1978. "Madame Rosa", ali Ponti istoče da će nova verzija biti potpuno drugačija od originala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOPHIA LOREN (@sophialorenitalianfan) on

 

 

Ostvarenje se zove "La vita davanti a sé" ("Život pred tobom"), a rađen je po istoimenoj francuskoj knjizi koju je napisao Romen Gari. Već postoji jedna verzija ovog filma iz 1978. "Madame Rosa", ali Ponti istoče da će nova verzija biti potpuno drukčija od originala.

 

Lorenova je uslikana na filmskom setu u Bariju u Italiji, i to sa dugačkom, sedom perikom u plavoj toaleti i sakou. Ona u filmu tumači ulogu žene koja je preživela holokaust, a svoj život je posvetila čuvanju dece prostitutki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOPHIA LOREN (@sophialorenitalianfan) on

 

Ovo je treći put da poznata glumica igra u filmu koji je režirao njen sin, koji je medijima pohvalio elan i energiju svoje slavne majke.

 

"Ona ima 84 godine, a i dalje želi da pruži svoj maksimum i da napravi film koji je do te mere dubok i izazovan, i emotivno i fizički" - rekao je on.

 

Inače, Sofija je poslednji film snimila pre devet godina, i reč je o televizijskom ostvarenju "My House Is Full of Mirrors", a godinu dana pre toga pojavila se i u filmu "Nine" i to uz Penelope Kruz i Nikol Kidman.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOPHIA LOREN (@sophialorenitalianfan) on

 

 

 

 

makonda-tracker