divno!

Kad čovek voli ženu: Žarko Jokanović najlepšim rečima RASPLAKAO Milicu Milšu

0

Žarko Jokanović u svakoj prilici ističe koliko voli svoju suprugu Milicu, a retke su takve ljubai.

Milica Milša i Žarko Jokanović već nekoliko decenija uživaju u ljubavi
Milica Milša i Žarko Jokanović već nekoliko decenija uživaju u ljubavifoto: Petar Aleksić

Milica Milša i Žarko Jokanović jedan su od najskladnijih i najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Oni su zajedno već duže od dve decenije, a za sve to vreme živeli su jednim mirnim životom punim ljubavi jedno za drugo, što i sami ističu uvek.

 

Žarko je prihvatio Miličinog sina Antonija kao svog, kome je ona bila i otac i majka dok nije upoznala svog sadašnjeg partnera. Verili su se pre 24 godine i od tada uživaju u srećnom zajedničkom životu.

 

Mi smo tandem, pun ljubavi i poštovanja. Mi smo neko ko podržava jedno drugog u svemu što radi. Morate imati osobu koja vam je podrška u životu. Ona jeste moja najveća podrška, ja se trudim da budem njena, našem detetu smo podrška. Za porodicu je bitno to da budemo jedni za druge tu — ispričao je Žarko Jokanović i otkrio da li je ljubomoran na Miličine udvarače.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

—  Ja toliko radim da to ne primećujem. To može da bude na početku veze, kada ste mlađi. Mi već dugo plovimo na velikom kruzeru, koji se zove brak i život, da bismo primetili te male turbulencije. Meni jako godi što je moja žena, ne samo ovako lepa. Ona je pre svega dobar čovek, beskrajno plemenita i dobra. Puna nežnosti i puna brige za sve.

 

Ove Žarkove reči veoma su raznežile Milicu Milšu, zbog čega se ona rasplakala pred kamerama Informera.

 

Bonus video

Olga Danilović uživa u ljubavi sa Janom Oblakom

 

makonda-tracker