kratka biografija

Želeo je bude NOVINAR, sreću našao pored 21 godinu MLAĐE GLUMICE: Životni put Branimira Popovića bio je pun iznenađenja

1

Živi pravu bajku sa ženom svog života i bavi se poslom koji mu je doneo sreću

ŽIVOTNA I LJUBAVNA PRIČA BRANIMIRA POPOVIĆA
ŽIVOTNA I LJUBAVNA PRIČA BRANIMIRA POPOVIĆA foto: Dragana Udovičić

Glumac Branimir Popović proslavio se sjajnim ulogama u brojnim domaćim filmovima i serijama. Ovaj vrsni glumac ima veoma zanimljivu životnu priču, a ni ona koja se tiče njegovog emotivnog života.

 

Kada je bio mlad imao je potpuno drugačije planove od onih koje živi danas. Naime, on se pre studija glume školovao za novinara pohađajući u srednjoj školi takozvano usmereno obrazovanje.

 

Nakon što je završio dve godine za novinara krenuo je na praksu i kao veoma mlad shvatio šta je to što novinarstvo nosi sa sobom.

 Nakon toga odlučuje da se ipak okrene drugačijem zanimanju. Upisuje glumi i završava je na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu. Veliki broj uloga je ostvario u pozorištima u Podgorici, Cetinju, Beogradu i Budvi.

 

Bio je direktor Crnogorskog narodnog pozorišta od 2003. do 2007. godine, a danas je redovni profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Cetinju.

 

SANJA I BRANIMIR SU GODINAMA U BRAKU I IMAJU ČERKU SOFIJU
SANJA I BRANIMIR SU GODINAMA U BRAKU I IMAJU ČERKU SOFIJUfoto: Story Press

 

Ono što je još interesantno u njegovom životu jeste činjenica da je već desetak godina u braku sa 22 godine mlađom koleginicom, glumicom Sanjom Jovićević. Njih dvoje su se zbližili tokom snimanja serije "Budva na pjenu od mora". 

 

Budući da su oboje javne ličnosti odlučili su da svoju vezu neko vreme kriju od očiju javnosti. Ipak, kako je ljubav postala očigledna, a veza stabilna odlučili su da odu korak dalje i da se venčaju. Nakon toga su dobili i ćerku Sofiji dobili 2013. godine.

 

BRANIMIR LJUBI 2 DECENIJE GODINE MLAĐU GLUMICU
BRANIMIR LJUBI 2 DECENIJE GODINE MLAĐU GLUMICU foto: Damir Dervišagić

 

Branimir Popović se oduvek trudi da privatan život drži daleko od očiju javnosti, a sa  suprugom se gotovo nikada ne pojavljuje u medijima. Sanja i on imaju dogovor da ne žele da budu u centru pažnje javnosti zbog svog privatnog života, već samo zbog uloga. 

 

Bonus video:

Pevač priznao koja glumica mu je bila najveća ljubav 

 

makonda-tracker