NESVAKIDAŠNJA ROMANSA

Razuzdan, tajanstven, ljubio je najlepšu među teniserkama: Ljubavna priča Monike Seleš i MILIJARDERA o kojoj se NE PRIČA

0

Moćan čovek koji je imao sve, ali ne i sreće u ljubavi, a ona sa teniserkom mu je bila za pamćenje 

LJUBAVNA PRIČA MONIKE SELEŠ
LJUBAVNA PRIČA MONIKE SELEŠ foto: NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

Nekadašnja teniserka Monika Seleš bila je jedna od najboljih, ali i najatraktivnijih teniserki svog vremena. Njenu blistavu karijeru prekinuo je napad i ubod nožem u leđa.

 

Monika bi sigurno bila rekorderka po broju grend slem titula da nije bilo tog mučnog proljećnog dana u Hamburga. Osim blistave karijere Monika je često bila u centru pažnje javnosti zbog svoje veze sa milijarderom, koji je 2018. godine, u 66. godini preminuo od raka, a o kom ona nikada nije želela da priča.

 

U pitanju je bio Pol Alen, drugi čovek Microsofta ili, kako su ga mediji često nazivali, slučajni milijarder.

Pol je bio veoma neobičan čovek. Njegov život je bio spoj nespojivog. Istovremeno je bio razuzdan i povučen, a mnogi kažu da je bio i svojevrsni ženskaroš. Iako se o njegovom privatnom životu nije znalo mnogo, žene su bile njegova najveća pasije. Nikada se nije ženio, niti je imao decu, ali se šuškalo da je bio sa mnogim slavnim lepoticama.

 

Kada se razvela od Mika Džegera Džeri Hol je otrčala njemu u zagrljaj. Kako su mediji pisali, i Monika Seleš je bila u njegovom zagrljaju, ali o tome nikada nije želela da priča.

 

Veza, navodno, nije dugo trajala, ali je za Alenove kriterijume spadala među "duže i važnije" ljubavne veze njegovog života.

 

 

Sa Monikom je pre 25 godina proslavio svoj 40. rođendan u Veneciji, a zašto se veza između teniserke i 44. najbogatijeg čoveka na svetu raspala, niko ne zna, posebno jer su u to doba njihovi prijatelji komentarisali kako izgledaju istinski srećno.

 

Uprkos tome što je svoju privatnost krila od očiju javnosti ova veza je bila jedna od onih koja je bila javna. Prijatelji su za nju često govorili da obožava šoping i skupe stvari - nakit je redovno kupovala u Tifaniju, torbice obavezno Kejt Spejd, a pričali su da je "zavisna" od Manolo cipela.

 

- Moje lice nije poznato, kada neko dođe na zabavu ne zna tačno jesam li član posluge, gost ili neko ko je tu da svira - rekao je jednom Alen koji je, iako je voleo da organizuje glamurozna druženja, često bežao čim mu konverzacija nije prijala.

 

 

Iako nije bio u cvetu mladosti, lepotice su Alenu same dolazile u zagrljaj. Mnoge od njih su govorile da je imao nešto posebno, zbog čega su sve patile nakon raskida. On je bio hladan i jednostavno bi samo prekinuo da im se javlja.

 

Ipak, to nije bio slučaj i sa Monikom. Nakon što su odlučili da prekinu vezu, to joj je jasno rekao.

 

Uprkos tome što je ljubio mnoge lepotice ni jedna od njih nije uspela da u potpunosti ukrade njegovo srce. Veća pasija od žena bile su mu gitare i amaterski bend, a bavio se i kupovinom sportista i to već pred sam kraj karijere i života.

 

Bonus video:

 

Slavna teniserka pobegla sa meča 

 

makonda-tracker