nije ga tražila, ali ga je našla

Nije čula kako se zove, ali je znala da joj je to budući muž: Priča Nataše Tapušković i sportiste vraća veru u LJUBAV

0

Glumica Nataša Tapušković već duže vreme uživa u srećnom braku. 

Nataša Tapušković je već duže vreme u srećnom braku sa poznatim sportistom
Nataša Tapušković je već duže vreme u srećnom braku sa poznatim sportistom foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata glumica Nataša Tapušković se proslavila u filmu koji svi na ovim prostorima neizmerno vole - Lajanje na zvezde.

 

Ona je u tom ostvarenju o maturntima jedne gimnazije u provinciji igrala devojku Filozofa koga je tumačio Dragan Mićanović i pobrala je velike simpatije.

 

No, nakon toga se odselila iz Srbije i nismo imali prilike da je vidimo neko vreme. Živela je u Italiji, gde se zaposlila kao bejbisiterka u Bolonji i nije bila sigurna da li uopšte želi da se bavi glumačkim poslom. 

 

A čoveka svog života je upoznala sa 27 godina i to baš onda kada ga je najmanje tražila. Tačnije, nije ga tražila uopšte, već su joj ga našli, kako je jednom rekla i to na ugovorenom sastanku. 

- Imala sam 27 godina i naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u „Stupici“, posle predstave ,,Supermarket'“, u kojoj sam igrala - pričala je Nataša i svojoj ljubavnoj priči. 

 

Prilikom upoznavanja nije ni čula lepo njegovo ime, ali joj jedna misao prošla kroz glavu. 

 

- Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: „Aha, ovo je moj muž.“ Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: „Sigurno je to taj.“ Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe - kaže glumica.

 

Vuk i Nataša Tapušković
Vuk i Nataša Tapušković foto: Dragan Kadić

No, u početku nije sve išlo tako glatko. Ali ne zbog toga što se nisu sviđali jedno drugom, već zbog poslovnih okolnosti. 

 

- Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film „Život je čudo“ i venčali se posle godinu dana – seća se Tapuškovićka.

 

Natašin muž je Vuk Tapušković koga nemamo suviše često prilike da vidimo u javnosti i on je poznati teniski trener. Vuk se tim poslom bavi skoro tri decenije i veome je cenjen u tom krugu.

 

Tokom svoje karijere imao je prilke da radi u sa velikim imenima domaćeg tenisa kao što su Viktor Troicki, Jelena Janković i Boris Pašanski. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker