par o kome svi bruje

Upoznali su se u TV emisiji dok je bila u braku: Ko je prelepa glumica, devojka predsednika Argentine Havijera Mileja?

0

Kod novog predsednika Argentine sve je pomalo neobično, pa tako i način na koji je upoznao i zavoleo svoju devojku, koja je od malih nogu znala da će živeti u predsedničkoj vili. 

 

foto: Emiliano Lasalvia / AFP / Profimedia
foto: Emiliano Lasalvia / AFP / Profimedia

Havijer Milej (53) o kome ovih dana bruji svetska štampa postao je pre nekoliko dana novi predsednik Argentine. 

 

Njega mediji opisuju kao ekstremnog desničara i ekonomistu, ali i kao velikog fana Donalda Trampa, instruktora tantričkog se*sa i trojki. Da, dobro ste pročitali i dobro ste pomislili - onih u krevetu. 

 

Njegova devojka je poznata glumica Fatima Florez (42), koja je rekla da je još kao mala znala da će živeti u predsedničkom apartmanu. 

Kao mala je znala da će živeti u predsedničkoj vili

 

Naime, ona je jednom svom intervjuu, više godina pre nego što će upoznati Mleja, izjavila da je imala osećaj da će jednog dana završiti u predsedničkom apartmanu kad je kao devojčica videla helikopter koji preleće njenu kuću.

 

 

A kao jedan od svojih posebnih talenata ističe imitacije. što poznatih ličnosti, što ljudi iz njenog okruženja.

 

- Moje odeljenje se strašno plašitlo nastavnice u šestom razredu osnovne škole jer je bila jako zahtevna i stroga, pa sam pokušala da olakšam tenziju humorom. Imitirala sam njene pokrete, mimiku i način na koji govori i svi smo se zajedno smejali na putu do kuće - ispričala je prva dama Argentine, koja se u jednom trenutku svog života bavila i plesom. 

 

Mileja je upoznala u TV emsiji

Fatima je upoznala Mileja krajem 2022. godine i to u TV emisiji. U pitanju je bio tok šou Mirte Legrand, koji se emitovao dva meseca pre nego što se Fatima razvela od svog muža.

 

U jednom trenutku, glumica je otvoreno koketirala sa novim predsednikom Argentine.

 

- Previše si sam za svoju važnu ulogu - rekla mu je tokom emisije. 

A onda su Fatima i Milej nekoliko meseci kasnije opet došli u istu emisiju i pred velikim auditorijumom otrkli da su već neko vreme u vezi. 

 

- Počeli smo da razgovaramo na Instagramu i počeli smo da se viđamo. Došlo je veoma prirodno - rekli su tada i svoj odnos opisali kao veoma ezgotičan. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker