"Na ljubav sada gledam lepše, dublje, više"

7 godina mlađi, zgodan i dobro poznat javnosti: Znate li ko je suprug glumice Nade Šargin?

0

Jedna od najboljih domaćih glumica ne eksponira svoj privatni život, pa retko imamo priliku da je vidimo s njenim izabranikom

Nada Šargin jedna je od najistaknutijih domaćih dramskih umetnica
Nada Šargin jedna je od najistaknutijih domaćih dramskih umetnicafoto: Milan Maricic/ATAImages

Glumica Nada Šargin ovih dana oduševljava domaću publiku u ulozi Sonje u seriji "Poziv", a to je samo najnovija u nizu rola kojima je dospela do samog vrha našeg glumišta.


Gledali smo je u "Dugu moru", "Tragu divljači", "Vremenu zla", "Močvari", "Ocu" i mnogim drugim uspešnim TV i filmskim projektima, a šarmantna glumica spada u one koji govore svojim radom i nikada ne ističu privatni život u medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Sargin (@nada_sargin)

Zbog toga mnogi ne znaju da je ona već godinama u sklanoj zajednici i da je njeno srce ukrao poznati domaći reditelj Lazar Bodroža.

Sedam godina mlađi životni saputnik Nade Šargin izazvao je veliku pažnju filmom "Ederlezi Rising" (2018), a uz to je bio zadužen i za nastup Srbije na Svetskoj izložbi u Dubaiju i potpisuje režiju kratkih filmova dva kratka filma "Gorski vijenac" (2006) i "Uber-Life: An Interactive Movie" (2010).

 

1 / 6 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Par zajedno ima devetogodišnju ćerku Emu, a u javnosti se ruku pod ruku pojavljuju uglavnom na važnim filmskim i pozorišnim premijerama u kojima uživaju zajedno.


Nada Šargin i Lazar Bodroža, budući da se ne eksponiraju na taj način, ne pričaju o svom odnosu i privatnosti, a glumica je jednom prilikom istakla da je spoznala koliko velika i duboka ljubav može biti.


Na ljubav sada gledam lepše, dublje, više. Ona je u meni porasla, otkrila sam dubinu i veličinu koju može da dostigne, shvatila sam koliko daleko mogu da idu najnežnije emocije – istakla je svojevremeno Nada.

 

Nada Šargin i Lazar Bodroža godinama uživaju zajedno u mirnom porodičnom životu
Nada Šargin i Lazar Bodroža godinama uživaju zajedno u mirnom porodičnom životufoto: Marija Mladjen/ATAImages

Shvatila sam, takođe, koliko mi zapravo sebi ne dozvoljavamo da osećamo lepe stvari, koliko nismo ni svesni kakve emocije postoje u nama dok se one jednom ne probude. Možda su svima nama problem očekivanja… Svi stalno nešto očekujemo i to je prirodno, jer želiš da uistinu kvalitetne stvari budu pod reflektorima, a to nekad jeste teško, ali, nažalost, ovde u Srbiji prečesto nije – objasnila je glumica.

 

BONUS VIDEO

Poznate srpske glumice u akciji Zasadi drvo

 

makonda-tracker