ima važno pravilo

Dobila je dete 2 meseca nakon što je upoznala LJUBAV SVOG ŽIVOTA: 30 godina duga bajka slavne glumice lepša je od sna

1

Mišel Fajfer se pridržava jednog važnog pravila.

Mišel Fajfer i Dejvid Keli su u braku od 1993. godine
Mišel Fajfer i Dejvid Keli su u braku od 1993. godinefoto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Mišel Fajfer već 30 godina živi svoju bajku.

 

Nakon prvog braka sa Piterom Hortonom koji je trajao 7 godina, glumica je nekoliko godina bila sama i u potrazi za svojim idealnim muškarcem.

 

Producenta Dejvida Kelija je upoznala na sastanku na slepo, u jednom restoranu, u većem društvu.

 

Jedva da su razmenili koju reč, a Mišel se učinilo da se Keli nabacuje njenoj sestri.

- Bila sam pomalo nervozna i imala sam nekoliko loših sastanaka na slepo, ali moj najbolji prijatelj je rekao: Molim te, samo ovaj poslednji put, upoznaj ovog tipa, Dejvida Kelija. Rekla sam U redu - ispričala je glumica.

 

Ali Keliju je Mišel itekako zapala za oko, pa ju je već sledeće nedelje pozvao u bioskop, pa je veza uskoro postala ozbiljna.

Međutim, pre nego što je upoznala Dejvida, Mišel Fajfer je započela proces usvajanja deteta. 

 

- Jako sam želela porodicu, ali nisam želela da ne ostvarim san da postanem majka samo zato što nisam udata - izjavila je ranije.

 

Znala je da nije baš pravi trenutak da novom dečku kažete da usvaja dete,ali je znala da ne želi da odustane.

 

- Bila sam jako nervozna što mu moram reći da sam u procesu usvajanja, ali znala sam da ću samo tako napraviti rez između dečka i muškarca. Postupak je već bio pokrenut, zato, kada je ona stigla (Klaudija Rouz Fajfer), Dejvid i ja smo već bili dva meseca u vezi - ispričala je glumica i dodala:

- Situacija u kojoj smo se zatekli, to da smo odmah dobili dete nešto je što se ne događa često. Nas dvoje smo prvo postali roditelji, a tek onda je naša veza ojačala. Na neki čudan način, sve je to nekako sklonilo fokus s naše veze na dete. Sve je na kraju ispalo savršeno i pokazalo da tradicionalni način nije uvek najbolji.- 

 

– Stvarno sam ga stavila u situaciju koja bez sumnje pokazuje ko je muškarac, a ko dečak. Očigledno, on je bio na visini zadatka – ponosno je rekla Mišel Fajfer godinama kasnije.

 

Dogodilo se tako da je osam meseci nakon što je usvojila devojčicu, Mišel prošetala do oltara 1993. godine sa Dejvidom. A mala Klaudija je čak i krštena na venčanju.

Njih dvoje su u avgustu 1994. godine dobili sina Džona Henrija.

 

Glumica je javno priznala da je Dejvid neverovatan otac.

 

- Zaista sam dobro odabrala sa Dejvidom. Imala sam sreće - rekla je glumica

 

Mišel Fajfer je već 30 godina u braku sa uspešnim producentom i ostala je nepokolebljiva da ne meša svoj lični život sa profesionalnim.


- Videla sam mnogo parova u kojima se čini da imaju zaista sjajan brak, a onda rade zajedno i sledeće godine podnesu zahtev za razvod-  rekla je ona za The New Yorker. 

 

BONUS VIDEO

 

GLUMICA LJILJANA STJEPANOVIĆ OTVORILA DUŠU O zdravstvenoj krizi i događajima koji su joj obeležili život

 


 

 

 

 

makonda-tracker