prirodna

Kako izgleda Mišel Fajfer BEZ TRUNKE ŠMINKE? Čuvena glumica fotografijom u pidžami otkrila svoje pravo lice

0

Titula femme fatale joj i dalje savršeno pristaje 

Mišel Fajfer bez trunke šminke
Mišel Fajfer bez trunke šminke foto: Instagram / michellepfeifferofficial

Čuvena glumica Mišel Fajfer ove godine napunila je 66. godina. Iako gazi sedmu deceniju života glumica nema problem s tim da starost prihvati onakom kakva ona jeste - lepa, mirna i dostojanstvena.

 

Ona nije od onih žena koje se svim silama trude da budu ono što nisu. Ona je jednostavno želi da ženama prikaže da pozne godine nose svoju draž i da ne treba da ih se stide. 

 

Nedavno, Mišel je svojim pratiocima odlučila da prikaže jedan brend pidžama u kojima ona uživa kad pođe na spavanje i tom prilikom je podelila fotografiju baš pred odlazak u krevet.

 

 

Čini se da je Mišel odradila večernji ritual čišćenja lica, uklanjanja šminke i nečistoće, jer ono što smo na fotografiji imali prilike da vidimo oduševilo je sve.

 

Glumica je podelila selfi bez trunke šminke ili bilo čega drugog na licu. Bore su vidljive, ali ništa od toga nije ružno, već je sasvim prirodno. Za ženu koja gazi 7. deceniju života ovo je sasvim lepo, negovano lice, koje s ponosom nosi svoje bore.

 

 

Odmah nakon objave javili su se njeni pratioci, koji su hvalili njen prirodan izgled i koji su spremno rekli da bi mnoge druge žene koje se bave javnim poslom trebale da se ugledaju na nju. 

 

Svake godine su lepe na svoj način, a starost nije nešto što treba izbegavati, već je treba prigliti i uživati u svemu onom što ona donosi. 

 

Bonus video:

 

Kako naša pevačica Rada Manojlović izgleda bez šminke? 

 

 

makonda-tracker