pola veka ljubavi

"Stub kuće i ljubav mog života..." Radoš Bajić podelio fotografiju supruge iz bolnice uz emotivnu poruku

1

Čuveni režiser i glumac na Instagramu je objavio divan portret svoje supruge Milene i poruku punu ljubavi

Radoš Bajić je decenijama u braku s Milenom, s kojom ima dvoje dece
Radoš Bajić je decenijama u braku s Milenom, s kojom ima dvoje decefoto: Nemanja Nikolić

Poznati glumac i režiser Radoš Bajić na Instagramu je s pratiocima podelio fotografiju svoje supruge Milene nastalu u bolnici.


Na njoj je njegova životna saputnica Milena Bajić nasmejana, a njen suprug joj je uputio dirljive reči.


Majka, baka, supruga, drug, prijatelj, borac, stub kuće, ljubav mog života… Ovih dana, bez povoda, samo zbog osmeha… Moja Milena… Idemo dalje… Hvala ti, Bože… – napisao je Bajić.

Glumac je kasnije pojasnio da se Milena oseća dobro, a fotografija je nastala prilikom pregleda.


Pozdrav, moja supruga je dobro. To je fotografija sa kontrole. Hvala Bogu, sve je u redu – napisao je.

Borba Milene Bajić protiv raka je prošlost


Supruga Radoša Bajića je, inače, pre nekoliko godina uspela da se izleči od raka dojke, a glumac je jednom prilikom pričao o njenoj borbi kako bi pružio nadu svim ženama koje se suočavaju sa istom dijagnozom.


Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć – istakao je glumac i režiser.

Radoš i Milena Bajić upoznali su se početkom sedamdesetih, kako je on otkrio jednom prilikom, a potom su zajedno proveli decenije.


Na današnji dan, 4.maja 1973. godine, upoznao sam prelepu Milenu Bjelić, koja će posle tri godine postati Bajić... Ručak na karonskoj kutiji, dve viljuške i dve kašike, iznajmljena soba s upotrebom zajednčkog kupatila – borba, odricanja, skromnost, istrajnost, poverenje i beskrajna ljubav... koja traje do danas... Na mnogaja ljeta – napisao je on pre izvesnog vremena na Instagramu uz fotografiju njegove drage.


Par zajedno ima dvoje dece: sina Nedeljka Bajića, poznatog glumca i producenta, i ćerku Jelenu Bajić Jočić, koja se proslavila kao režiserka i producentkinja.

 

BONUS VIDEO

Premijera filma Heroji Halijarda Radoša Bajića

 

makonda-tracker