veliki zavodnik

Ko su bivše devojke Miloša Bikovića? Dok je bio u ljubavi sa poznatom glumicom snimao intimne scene sa njenom majkom

0

Miloš Biković bio je sa velikim brojem lepotica iz sveta glume i mode. 

Miloš Biković je pre Ivane Malić imao romasne sa dosta poznatih lepotica
Miloš Biković je pre Ivane Malić imao romasne sa dosta poznatih lepoticafoto: Damir Dervišagić

Milioš Biković već neko vreme uživa u ljubavi sa svojom partnerkom - Ivanom Malić. 

 

Srećni par je potvrdio pisanje domaćih medija da "su trudni" i da čekaju prinovu.

 

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora - napisao je Biković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

On se svima zahvalio na željama, ali i zamolio sve da poštuju njihovu privatnost.

 

- Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je Miloš na Instargramu. 
 

Posle ovih lepih vesti sigruno je da su mnoge dame tužne, pošto se čini da je Ivana, koja ima veoma odgovoran posao, definitivno "ukrala" Miloševo srce i da će ovo biti ta ljubav za ceo život.

 

A pre Ivane, Miloš je imao romanse sa velikim brojem poznatih lepotica. 

 

Brankica Sebastijanović

Miloš je negde na početku svoje filmske karijere bio u vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović.

 

U tom periodu su čak i radili zajedno na filmu i seriji „Samac u braku“, gde su glumili bračni par. Bili su u ljubavi oko četiri godine. 

 

Anja Alač

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

Takođe njegova koleginica sa kojom je Miloš bio u prvom delu svoje karijere. Anja je inače Ćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača.

Miloš i ona su, po pisanju domaćih medija bili zajedno u dva navrata. Ljubav se rodila dok studirali zajedno. Nakon što su raskinuli Anja je uplovila u romansu sa kolegom Radovanom Vujovićem, a kada su i oni okončali vezu - mediji su opet uslikali zajedno Miloša i Anju i pisali kako su opet u vezi.

 

Ni Anja ni Miloš nisu komentarisali te navode. 

 

Barbara Tatalović

Lepa Barbara Tatalović je manekenka. U medijima se ova Miloševa veza predstavljala kao jedna od najozbiljnijih, ali par je ipak raskinuo nakon nekog vremena,

 

Pisalo je da do kraja ljubavi došlo zbog velike udaljenosti i česte razdvojenosti.

 

Saša Lus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Luss (@sashaluss)

Miloš i Saša su bili u romansi 2016. godine, koja nije potrajala suviše dugo. Paparaci su u jednom trenutku uslikali zanosnu Sašu sa drugim muškarcem, pa pošto se za njihov raskid nije znalo odmah, neki su to videli kao varanje. 

 

Međutim, Biković je tada objasnio da su prekinuli romansu pre tog događaja. 

 

Aglaja Tarasova

Za vezu sa prelepom plavookom Ruskinjom Aglajom Tarasovom vezana je jedna veoma interesantna priča.

 

- Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje. Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu, a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport - rekla je glumica svojevremeno za ruske medije.

 

A onda je došlo do neverovatnog zapleta.

- Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! Redovno sam odlazila na snimanje 'Mitova', ali tog dana kada se snimala ta scena između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: 'Bože, šta ti je život - pričala je lepa glumica.

 

Arina Vološina

Pre Ivane Miloš je bio sa Arinom, koja nakon raskida nije imala lepe reči za Miloša. Međutim, naš glumac nije komentarisao te navode i ubrzo je sreću našao sa lepom Ivanom sa kojom sada čeka bebu. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker