srećni

Šokirala je javnost kad je priznala da "IMA 2 ŽENE", misteriozan je i PREBOGAT: Ko je emotivni partner Nadice Ademov?

0

Ljubavni život Nadice Ademov je bio buran, a čini se da joj se konačno ostvaruju snovi 

Nadica Ademov ljubavna priča
Nadica Ademov ljubavna priča foto: Instagram / ademov_nadica

Pevačica Nadica Ademov jedna je od onih devojaka koja se svojim  glasom probila na domaćoj muzičkoj sceni, a stasom i energijom privlačila je hiljade ljudi na svoje nastupe. 

 

Osim uspešne muzičke karijere, ona je imala i buran ljubavni život. Domaći mediji bili su preplavljeni njenim imenom kada je pre izvesnog vremena 

raskinula veridbu sa 14 godina starijim partnerom.

 

Nedugo nakon toga, ona je upoznala novu ljubav, bogatog momka, koji je od prvog dana osvojio njeno srce. Oni su bili u vezi izvesno vreme pre nego što je u javnost stila lepa vest, Nadica je ostala u drugom stanju.

 

 

Gotovo tokom cele trudnoće ona je delila svoje trudničke fotografije na društvenim mrežama i svi su bili saglasni - blistala je u trudnoći. Dugo isčekivani porođaj je stigao, a Nadica je na svet donela devojčicu, kojoj su ona i njen partner odlučili da daju ime Melina.

 

Nakon što se njena koleginica Vanja Mijatović udala pevačica je otkrila da li je ona spremna da stane na ludi kamen i kakvo venčanje zamišlja.

 

 

- Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju - kaže ona kroz smeh.

 

Nadica je jedna od angažovanijih pevačica i radi skoro svaki vikend, a pred našim kamerama je progovorila o tome kako dečko gleda na njen posao i da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

 

 

- Ljubomora je normalna stvar u životu. Čak i neko ko se ne bavi ovim poslom ima taj problem u kući. Mi nemamo taj problem, on je čovek koji od početka zna kakav je moj posao i dobro je znao s kim ulazi u vezu. Kada ima vremena on prati mene, svakako ima svoj posao i nije iz ovog muzičkog sveta, ali kad god uklopimo vreme zajedno smo - dodala je Nadica.

 

Nadica je već umela da zbuni medije izjavom kako njen momak u stvari "ima dve žene".

 

- To je živa istina, ja privatno nikada nemam šminku, a kada izađem na scenu, ja sam druga žena. On meni stalno govori: `Ti, kada se probudiš, ti si jedna žena, a kada se našminkaš, totalno druga i nemam potrebe da tražim drugu, jer u tebi imam dve žene`. On je srećan čovek - objasnila je pevačica.

 

Bonus video:

 

Kako je Nadica proslavila rođendan s bogatim dečkom: 

 

 

makonda-tracker