prava lepotica

Ćerka Tjara i sin Vukašin su kruna njihove ljubavi: Kako izgleda i čime se bavi Aleksandra, supruga Vladimira Štimca?

0

Godinama su u skladnom braku, a deca su im upotpunila sreću 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš poznati košarkaš Vladimir Štimac godinama je u centru pažnje sportske javnosti zbog niza uspeha koje je napravio u skoro dve decenije dugoj košarkaškoj karijeri. 

 

Osim sjajnih uspeha u sportu, Vladimir je uspeo da izgradi stabilnu i veliku porodicu koja je centar njegovo sveta. Iako veoma popularan, Vladimir retko kada govori o svom privatnom životu, a zahvaljujući društvenim mrežema bilo je trenutaka kada smo malo mogli u njega da zavirimo.

 

 

Tako je on jednom prilikom podelio na storiju fotografiju iz šetnje, bez dece i svi su odmah počeli da komentarišu koliko mu  je lepa i atraktivna žena. 

 

Aleksandra Štimac ima 35 godina i u javnosti se retko kada pojavljuje sa svojim suprugom. Nedavno su ipak odlučili da zajedno prisustvuju jednom prestoničkom događaju i tada smo mogli da potvrdimo - prava je lepotica.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je  magistar farmacije, a osim posla posvetila se i gajenju dece, ćerke Tjare i sina Vukašina koje je dobila iz velike ljubavi sa Aleksandrom. Njih dvoje su već godinama u skladnom braku, a Aleksandra je suprugu najveća podrška u svemu što radi. 

 

Bonus video:

 

Šta je baklanski ljubavni eliksir? 

 

 

makonda-tracker